skip to Main Content

Ho ho hoooo!!

Ansiktsmaler.no kom i julestemning i dag!

Vi malte mange små og store barn i BP bygget på Forus. Støtteforeningen for kreftsyke barn i Rogaland hadde organisert juleverksted for medlemmene sine. Elsker slike flotte tiltak!  Barna kunne kose seg med mange aktiviteter!  Det var storskjerm med film, langbord med papp og papir i forskjellig design, glitter, lim, fyrstikkesker, pepperkakehjerter, mye glasur, nonstop og seigmenn. Grøt og saft, OG julenissen kom!

Mange glade barn, noen litt skeptiske til disse fargerike klovnene som ville male, men de fleste ville bli malt 1-2-3-4 ganger, og noen ville rett og slett ha på halsen, hånden, skinnene, pannen…osv. Ble nesten full bodypaint:)  Alle barna fikk også med seg et ballondyr, ballong sverd eller ballongblomst.

Vi tok noen bilder med mobilen, men en proff fotograf tok en del bilder og la dem ut her:) http://www.kreftsyke-barn.no/fylkesforeningene.asp?meny=32,502&act=read&RecNo=4747

Her er noen mobilbilder…..

 

Håper store og små koste seg, og at de som støtter foreningen klapper seg på skulderen – for uten dem ville ikke en slik kjekk dag vært mulig.

Vil også rette en stor takk til Ken Milne og resten av styret som gav oss en plakett!! Det var ganske så overveldene, vi ble alle rørt. Vi ville jo bare glede barna, og får selv glede av det. Men selvfølgelig skal vi stolt sette plaketten på hedersplass på vårt konto!

Vil ellers be alle lesere gå inn å nettsiden og handle gaver til jul/ eller kjøpe julekort. Massse flott, og dere støtter en flott forening! http://nettbutikk.kreftsykebarn.no/epages/skb.sf

 

Vi ønsker å være med på dette neste år også:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top