skip to Main Content

Det er Mai, det merkes i luften. Vårt kjære land våkner fra en lang vinterdvale, det jobber på spreng for å bringe de praktfulle fargene sine tilbake i skog og mark. Blomster spretter opp fra bakken og russen er å se overalt. Men det er tre farger som står vårt hjerte spesielt nær denne måneden; rød, hvit og blå!

I ansiktsmaler.no har vi stort fokus på 17.mai om dagene, det er så morro å kunne få bli med på kundenes kreative ønsker knyttet til denne dagen. Vi passer som alltid på å være godt forberedt til hva dere måtte ønske! Vi gleder oss alle til den store dagen og her er litt av hva vi gledespredere har gjort den siste tiden:

Lurabyen 1 år Jubileum!

I helgen var vi på besøk hos Lurabyen  som feiret 1 års jubileum! Ansiktsmaler.no var på plass med både ballongartist (Fredag) og vaffelverksted (lørdag) for å feire, noe vi setter stor pris på at vi fikk bli med på! Vi gratulerer Lurabyen nok en gang med 1 års dagen! Anbefaler at dere tar en titt på deres senter og tilbud på deres  Facebook side!


Kreativt 17.mai verksted for glade barn!

M44 på Bryne slo til med vårt kreative verksted på lørdagen! temaet var selvfølgelig 17.mai og barna fikk lage pynt, dekorasjoner og kort til familie og kjære i landets friske farger. Nok en gang var det ikke mangel på kreativitet og flotte hårsløyfer ble en hitt! Takk til M44, ta en titt på deres flotte senter HER!

Vi ønsker å gi en god klapp på skulderen til en av våre entusiastiske Medarbeidere, Elin, som gjorde en fantastisk jobb som verksted vertinne på selveste bursdagen sin i går 5.mai! Gratulerer så mye med dagen!

Klattentreff med Mai Tema!

I Ansiktsmaler.no er det også mye som skjer bak fasaden! Hver eneste måned klargjør vi tema å forbereder oss på dette, spesielt når det kommer til ansiktsmalingen! Månedens tema samt teknikker øves på både privat og i samlet gruppe for å utveksle idéer slik at vi kan gjøre en rask og magisk jobb når vi er ute i feltet! Når vi maler deres barn ønsker vi å være så raske som mulig men og utføre et profesjonelt kunstverk slik at dere som kunder blir fornøyde! Dette krever stor interesse og øvelse fra våre ansatte. 1.mai hadde vi igjen et koselig maletreff for denne månedens tema og «onestroke» teknikk.

Til neste gang håper vi dere får noen flotte dager ute i vårsola, håper og at vi ses på et av våre arrangementer nær deg i nærmeste fremtid! Husk at dere finner oss på både Facebook og Instagram. Der kan dere holde et øye med når og hvor vi dukker opp i nærheten!

Ha en fargerik dag!

 

Blogg og sosiale media ansvarlig:
– Victoria Monrad

 

 

 

Back To Top