skip to Main Content

10 ÅR I 2019!

Alt startet med en god idé!
En liten idé, en kopp med inspirasjon, en klype hell, et kilo med pågangsmot og masse kjærlighet!
Dette var oppskriften Laila Bacher Byberg kom opp med for 10 år siden. Et ønske om å glede både barn og voksne!
En liten bedrift på kanten av vestlandet med et stort hjerte for maling og klovneri. Snart fikk bedriften oppmerksomhet fra flere talentfulle kunstnere. Slik ble det til at ansiktsmaler.no i dag består av et helt team med gledesspredere med et mål for øye; å spre ekte barneglede!


Gjennom 10 år har bedriften bare vokst! Det startet med ansiktsmaling, kurs i ansiktsmalig og kort tid etterpå var glitter tatovering  og ballongartister på plass! I dag består ansiktsmaler.no av et stort team av malere, ballongartister, tryllekunstnere, glitter tattovører, sjørøvere, vaffelstekere, påskeharer, julenisser og mye mer! Vi strekker oss langt for å levere den underholdningen du ønsker til din fest! I dag leverer vi tjenester til både privatfest og handelstanden!

En tidsreise fra da, til nå!


MEN HVORFOR ANSIKTSMALER?
For oss som jobber med dette er svaret enkelt, det gir glede å spre glede! Men i anledningen 10 års jubileum har vi dykket langt tilbake i arkivet og funnet svaret fra sjefen selv, som legger veldig godt ord på nettopp hvorfor dette yrke er så fantastisk:

Hvordan havner man i et yrke? Velger man det bevisst, er det ytre påvirkninger som bestemmer eller er det forutbestemt?

Hvorfor blir man i det yrke? Kanskje man bare er tilfreds med omstendighetene, grunnet at det gir en trygghet.  Hva gir yrke meg – og deg? Hva bør det gi? Med tanke på at det er noe en skal gjøre dag inn og dag ut i flere år, så bør det være en jobb som gir «personlig næring» – den må oppleves som spennende og meningsfylt.

Jeg har tatt et valg. Jeg har valgt å være bevisst på hvorfor.

Mitt «krav» til jobb er ikke økonomisk motivert. Det jeg gjør skal glede andre- å gjøre noe gøy for andre gir meg glede. Jeg vil ha et yrke hvor jeg gir noe til andre, enten i form av at de får en bedre hverdag- eller sitter igjen med noe lærerikt. Samtidig så skal det være kreativt og utfordrende for meg. Milepælen strekker seg etter hvert delmål som er oppnådd.

Mat, kreativitet, språk og barn…det er rød tråd som går igjen hos meg. Mine interesser.  En jobb som dreier seg kun om tall, tekniske tegninger, eller som innebærer liten sosial kontakt med andre mennesker passer ikke for meg. Men jeg har prøvd….

Jeg lytter til magen….jeg vil glede, jeg vil skape, jeg vil være med barn – men mest av alt: jeg vil ha nok fritid til å være med mine barn.

Det begynte som en hobby, og jeg fant fort ut at det å kle seg ut og (som voksen) være en klovn og glede barn med ansiktsmaling var helt fantastisk!!!  Jeg vil påstå at det er de færreste yrker i verden som gir så mange barne smil.

Nå er det blitt en bedrift: Ansiktsmaler.no som tilbyr både ansiktsmaling, ballongdyr, airbrush, påskehare, nissesminking, Nissemors pepperkakeverksted, Nissefar og alver, samt Barnas Kreative underholdning med både hårfletting, fargespray, neglelakk.

Det øyeblikket som gir meg «min hvorfor» er det blikket eller ansiktsuttrykket barna får når de ser seg selv i speilet… I akkurat det øyeblikket blir barnet fascinert, forundret, så smiler barnet- jeg har gjort noen glad!

«Kundene» er forskjellige, noen kan ha fått ansiktsmaling ofte og bare tilfeldig fikk seg en til…av mange. Noen er bursdagsbarn som har bestilt ansiktsmaler.For andre kan dette være noe besteforeldre har lovet å ta dem med på- noe de har gledet seg til og vil huske lenge. For andre barn kan det være første gang de har blitt malt og noe som virket litt skremmende blir en positiv opplevelse. Og tenk, tenk om det barnet som sitter nettopp i min stol  har hatt en av de verste dagene i sitt liv- akkurat den dagen, og jeg gir det barnet en god og positiv opplevelse… Det er en jobb det…en god jobb!

I tillegg så er ansiktsmalere fantastisk mennesker å jobbe sammen med,  og vi møter mange flotte mennesker- både bedriftskunder og private!!!

Og jeg får utfordre meg, skape noe, OG være mer med mine barn!

Hvorfor er ikke DU ansiktsmaler?

Vi ser frem mot et fantastisk jubileum  med feiring, konkurranser, møte med nye mennesker og flere smil! Denne jobben har gitt så mye til så mange på de 10 årene vi har holdt på. Vi ønsker at enda flere skal bli kjent med oss og våre artister. Vi ønsker å se teamet vokse enda mer og gjøre alle dager i året så fargerike som mulig!

Bli med på festen! Lik og del! Hold også øye med våre kommende konkurranser og hvor vi dukker opp i hele sommer på våre facebook sider!

#Ansiktsmalerdotno

 

Blogg og Sosiale medier:
Victoria Monrad

 

Back To Top