skip to Main Content

Etter mange oppdrag i 2012,  tenkte vi at det å fete seg opp og slappe av på hotell var det riktig avslutning på året!

Vi har møtt utrolig mange søte barn, som lot oss ansiktsmale motiver som ulv, hund, katt, hello kitty, sommerfugl, regnbue, prinsesse, slange, vampyr, skjelett, tiger, leopard, spiderman, drage, dinosaur, terminator-øye, mange hjerter og mye mer:) Det å glede er det vi jobber for. Det å se at noen smiler, og blir fornøyd med det du har ansiktsmalt – det er kjempe gøy!

Vi i Ansiktsmaler.no har det kjempegøy sammen, og vi ønsker å glede alle!

Så, plutselig var det noen som ga oss en stor glede! På julebord vi dro! Rock Taxi fraktet oss til SIS Sportsenter der vi var innom og svettet litt, før vi bler kjørt videre til Radisson Blu Royal Hotel Stavanger.

Der fikk vi tildelt hvert vår flotte Businessrom – med sånn kjekt gratis dilldall på badet:)  Etter en varm dusj ventet flinke kelnere på oss i restauranten. De serverte store juletallerkner, og det var plenty av pinnekjøtt, ribbe, medisterkaker..osv. Det manglet iallefall ikke på sur/rødkål! 🙂 Hyggelig betjening og god mat gjorde kvelden vellykket!

Etter å ha ligget i en veldig behagelig seng, møttes vi til frokost – og der var det godt utvalg! Ikke ofte en fortærer både rundstykke, croissants, pølser, egg, toast, frokostblanding, frukt, et par glass juice, smoothie og caffelatte  til frokost!!!

Når alle ansiktsmalere hadde stappet i seg halve frokostbuffet gikk vi ned i bassengområdet, hvor det blant annet er boblebad og sauna. Og muligheter for Spa behandling.

Tusen takk fra oss i Ansiktmaler.no    Nå er vi klar til å glede dobbelt så mange barn, vi er blitt inspirert og kommer til å forvandle barn til de vakreste ansiktsmalte barn i 2013!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top