skip to Main Content
Laila Byberg-Ansiksmaler.no

Hva er det som får en til å bli en ansiktsmaler egentlig?

«Hva er yrke ditt?» «jo, jeg er en ansiktsmaler!» Det høres kansje litt  rart ut ? Fordi det er et litt rart og sjeldent yrke.

Hva var det som fikk innhaveren av Ansiktsmaler.no til å leve ut drømmen sin, og starte opp et velfungerende ansiktsmaler firma? Lurer du også på det?

La oss gå litt tilbake i tid her….innhaveren av Ansiktsmaler.no ble født i 1979. Og etter det jeg ble fortalt, var hun allerede DA en liten aktiv og nysjerrig krabat.

Det sier seg selv, at når du er så nyskjerrig på verden at du hopper ut av senga med madrassen bundet til ryggen allerede før fylte 1 år….ja da er det bare nødt til å komme noe morsomt og kreativt utav deg. Ogdet gjorde det i dette tilfellet også!

Hun hadde det i genene når det kom til maling. Hennes far var en hobby kunstner og hun satt titt og ofte sammen med ham og stirret på lerrete i loftstuen.(hobby ateliéet)

Så kom kombinasjonen av det å faktisk ha maler egenskaper, kreativitet, interessen og GLEDEN av å se gleden i barn, som gjor henne til en ansiktsmaler.

Og selvfølgelig hennes naturlige trang til og bare være en tullete klovn!! Som også ligger i hennes natur…har jeg blitt fortalt….!

Disse flotte egenskapene satt sammen med det å kunne få utfolde seg, og tørre og være litt «anderledes «(les : IKKE mote slave og etterfølger som alle oss andre) som barn. Det har gjort henne til en ansiktsmaler!  Og innhaveren av et utrolig spennende konsept ,som betyr så utrolig mye for barn.

Nettopp gleden de får når de møter Ansiktsmaler.no sin magiske verden.

Glede er de små øyenblikkene! Og det har hun klart å skape.

Gratulerer så mye Ansiktsmaler.no med ny flott hjemmeside (og blogg) Og starten på en fantastisk spennende reise!

DETTE BLIR GØY!

 

 

Back To Top