skip to Main Content

Nå er det en uke til skolestart og det vil si at for de fleste er sommerferien over.
Ansiktsmaler.no har hatt flere oppdrag i Rogaland, Oslo og Bergen hele sommmeren i både festivaler og bursdagsselskap:) Noen har hatt dårlig sommervær og har bestilt ansiktmaling i nettbutikken vår, så det har vært mange ansiktsmalte barn rundt om i Norge nå i sommer. Sommerfugler, kaniner, katt, spiderman og noen har nok blitt malt som Jutin Bieber og – iallefall har vi malt maaange hjerter med JB inni.

Tasta Senteret, Jærhagen, Madla Amfi, Arkaden og Kvadrat Kjøpesenter her i Rogaland, og Åsane i Bergen er kjøpesentre som har fått mange glade små besøkende i sommer da de hver fikk seg en flott og glitrende ansiktsmaling.

Åpning av Kiwi Skreia og Kiwi Bygdøy på østlandet, Maxbo festdager, alle ansatte på Gaffel &  Karaffel ble malt under Kiss konserten, Stavanger Optikk og Nortura – under sin familiedag, er noen av besdriftene som engasjerte en fargerik ansiktsmaler og/eller en ballongartist.

Festivaler og arrangement som fikk farger spedt over publikum og besøkende: Vålerenga hadde 50 barn som ville bli malt med VIF logo eller annet ansiktsmaling design, Funkisdagen var en fin dag på festplassen i Bergen, Tveit I.L sin 2 dagers St.hans feiring på Hamresanden gikk ikke opp i røyk men var en stor vellykket feiring, sommarmarknad på Bokn hadde mange barn som stod tålmodig i kø, stor suksess i Kleppeloen på Klepp, Metropolis hadde arrangement ved Breiavannet og den største festivalen vi var på var nok GLADMATEN hvor vi malte i Stavanger Aftenblad sitt telt:)

Masse ansiktsmaling i bursdagsselskap, OG vi ansiktsmalte til og med i et bryllup!!

Helgekurs med Juliet Eve i England fikk vi også tid til!

Nå er vi klare for mer bookinger, så ta kontakt for ansiktsmaler i Bergen, rogaland eller ansiktsmaling og ballongartist på østlandet!!:)

Til helgen skjer det også mye, da er det «midt på nåttå» på Klepp!! «Vannfestivalen» på Ålgård og stort sommersalg på Arkaden.

Se bildene: PS. SJEKK DEN NYE ANSIKTSMALER.NO BILEN!!!

 

 

Back To Top