skip to Main Content

Dette var en kjekk dag! Kurs i ansiktsmaling og ballongdyr vridning….

Sitter å skriver dette vel vitende at det er nå 6 – 10 tyveåringer som har veldig vondt i fingrene sine etter timevis med knytting av ballonger. Mer enn 700 ballonger ble blåst opp, knyttet og vridd – og noen ballonger sprakk! 🙂 Heldigvis fikk de bruke pumper og ikke sin egen lungekraft!! Havly Hotell sitt kurslokalet ble fylt med ballongdyr (noen deformerte) i et fantastisk fargespekter!

Ballongkurset ble ført av Ray Speedy, en fantastisk tryllekunstner, ballongartist og tullebukk. Samt ansiktsmaler.no sin fantastiske Mr. Twist:) De gjorde en flott jobb, da deltakerene kunne teknikker og flere dyr etter bare et par timer!!!  Bra jobba til guttaboys og jenter i Nova Vista!

De som 7-8 deltakerne som deltok på ansiktsmalerkurs er nok mest slitne akkuratt nå, både fysisk og mentalt – spesielt de som måtte kjøre hjem til kr.sand i dag. De visste ikke hva de hadde i vente der de kom for å lære å ansiktsmale, og overraskelsen ble stor da de ble bedt om å male på hverandre. He he! Men utfordringen tok de på strak arm, og til tross for litt irritasjon over å ikke «naile» teknikkene med en gang, var det mye latter og glede!

Nye konsepter som blending, tynn-tykk-tynn, dråpe( også kalt rompetoll), double dipping, det å holde penselen helt rett for å så sette sammen teknikkene for lære å ansiktsmale tiger, sommerfugl, spidermann, monstermaske, blomster med stilk, og prinsessedesign på en dag ble i det meste laget!

 

Mange inntrykk som skal fordøyes- og det er nå selve læringen begynner!! Teknikker, tips og råd skal nå utprøves og vi venter spent på henvedelser om råd – eller : «hvordan gjorde vi nå det igjen…» eller » hvilke pensel brukte du til…» . Og det ser vi frem til, vi vil at alle som deltar på kurs blir den beste de kan bli- utnytt potensialet til det fulleste!


 

Takk til alle deltakere, Nova Vista, Ray Speedy og Mr. Twist – og de utrolig serviceinnstilte på Havly hotell!!

Back To Top