skip to Main Content

Det er skoleavslutning om dagene og barn i alle aldre ser frem til sommerferie!
Det gjør nemlig vi også og starter ferietiden med en eksplosjon av flotte aktiviteter denne helgen! 
Hvor du finner oss og hva vi gjør hver helg finner du som vanlig på vår facebook side og instagram hver eneste torsdag, samt aktuelt om hva som foregår i vår fargerike bedrift!

Sol og god musikk på Kleppeloen!
I helgen som var, var ansiktsmaler.no på plass med festlige aktiviteter på den årlige gratiskonserten på Kleppeloen! Over 300 glade barn kom å besøkte oss i teltet, for oss betyr dette over 300 smil og glade barn denne dagen! Tøfl, Alexander Rybak og Jan Ove leverte knallbra musikk og god stemning! Det ble servert god mat og sola var med på laget.

Sommeren fortsetter!
Denne sommeren har vi planer og morsomme konkurranser, vi holder kurs og ikke glem vår kampanje med 10% på ALLE våre aktiviteter i hele Juli! Ønsker du å forbedre dine teknikker i ansiktsmaling, arrangere en flott sommerfest eller bursdag? Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg å planlegge ditt arrangement, vi står for underholdningen!

s

Nicole er i full gang med glitter tatovering! Et av våre morsomme tilbud hvor barna får sin egen kosmetiske tatovering som varer i ca en uke! Tøft å vise frem på skolen!

Litt om oss!

Håper vi ses i sommer!
Blogg og sosiale medier:
Victoria Monrad

Back To Top