skip to Main Content

Alle barn elsker bursdag! Vi elsker barneselskaper!! Og vi vil gjerne komme i ditt selskap å feire den store dagen- med farger, smil og latter. Ekte barneglede.

Ansiktsmaling er et svært populært innslag i bursdagselskap og går aldri av moten. Vi har følgt familier i 3-4-5 år, både til samme barn og til småsøsken som ENDELIG ble gammel nok. Vi ønsker å gi barna en dag som er fylt med farger, fantasi, lek og masse latter. En minnerik dag!

Flinke og fargerike ansiktmalere kommer hjem til dere og har med en liten gave til barnet.
Vil dere ha temabursdag? Det kan for eksempel være prinsessefest, cowboyfest, diskofest, sjørøver/piratfest, fotballfest eller «Frost» ?

Liker barnet ballonger bedre enn ansiktsmaling? Da er en ballongklovn løsningen!  Ballongklovnene våre lager artige ballongfigurer og underholder barna; masse latter og moro! Vi har også klovner som kan ha trylleshow:)

VI tilbyr følgende pakker i hele norge:

bb8

Ansiktsmaling

Hei og hå! Ansiktsmaling skal du få! Ansiktsmaling er alltid kjempepopulært! Våre flinke og fargerike ansiktmalere maler det barna vil bli…fantasien setter ingen grenser. Vi maler alle baarn fra 3år og oppover- til og med bestefarn kan få seg et sommefugldesign. Ansiktsmalingen vi bruker går av med såpe og vann- så ta kontakt og vi kommer med vårt malingspann.

Unknown-2

Ballongklovn

Våre ballongartister er ikke røde på nesen, men blide og fargerike vesen. Alle de fargerike ballongdyr skaper en god stemning uansett om det er festival, byfest eller bursdagens festutstyr.

Fargerik ansatt

Ansiktsmaling og ballongartist

Våre ballongartister er ikke røde på nesen, men blide og fargerike vesen. Alle de fargerike ballongdyr skaper en god stemning uansett om det er festival, byfest eller bursdagens festutstyr

Klovn med trylleshow og ballongfigurer

Kontakt oss i dag om du er interessert.

Klovn med trylleshow og ansiktsmaler

Kontakt oss i dag om du er interessert.

PS. Vi kan også tilby ballongdekorasjon og hoppeslott. Fyll ut kontaktskjema og vi tar kontakt med deg snarest.

Back To Top