skip to Main Content

En fantastisk uke!

Hei igjen! Sist uke var det duket for fest i hele distriktet og Ansiktsmaler.no var med på festen! Det var rett og slett fantastisk å se nesten hele vårt gledespreder crew ute på oppdrag for å spre glede og det var ikke mangel på noe som helst! Vi var ute med ballonger, vaffelrøre og selvfølgelig ansiktsmaling på Tasta senteret, kilden, stadionparken, Amfi vågen, Markedet og Jærhagen! En virkelig fargerik salgsfest for kjøpesenterene, og vi her i Ansiktmaler.no er så utrolig takknemlige for at vi fikk være med å spre glede under hele eventen!

Dyktige ansiktsmalere, knallgode vafler med pynt som barna pynter selv, gøyale ballongartister og en glødene kjærlighet for jobben, det er rent umulig å ikke ha det når man blir betalt med så mange ekte smil!

Dette er noen av de mange flotte bildene som ble tatt fra oppdragene både av ansatte og kjøpesentere. Sitter enda her med et smil om munnen når jeg ser dem å tenker på alle de glade barna, hvor utrolig flinke senterene og våre ansatte er som står på å steller i stand! Det er en ekte glede vi alle må ta vare på å omfavne så ofte vi kan! Igjen en stor takk til alle som var med og vi gleder oss allerede til neste gang!

Bursdagsfeiring for hun som gjør det mulig!

Det stemmer Torsdag forrige uke hadde vår kjære sjefsgledespreder bursdag! Vi gikk alle sammen for å gi henne noe helt spesielt for den utrolig flotte jobben hun gjør og gleden hun sprer rundt seg, og slik gikk det:

En god oppmerksomhet til vår kjære Laila! Tusen takk for at du er den du er og det du gjør! Det å spre glede for barn er så viktig og kan gjøre en så stor forskjell! Alt fra å male barn på sykehus i sammarbeid med sykehusbarn, til å gjøre dagen på kjøpesenteret enda mer spesiell eller glede et barn med en fin bursdagsoveraskelse fikser du! Ikke minst utgjør du en stor glede i livene til dine ansatte og samarbeidspartnere, takk for at du er deg!

Det var det vi hadde for denne gangen, påsken er rett rundt hjørnet og det gleder vi oss til! Hold øynene åpne for påskeharen i tiden fremover!

– Victoria

Back To Top