skip to Main Content

Å være ansiktsmaler -det å  jobbe med barn og ansiktsmaling.

Det å male ansiktene til de søte små (og store)  gir meg en enorm stor glede og girmeg alltid et stort smil, uansett hva annet som skjer i livet mitt.

Har ofte blitt spurt hvor denne interessen kom fra,  og hvorfor jeg ansiktsmaler. De som ansiktsmaler gjør det antakeligvis av gleden ved å skape noe,  utfordre det kunsneriske i seg, det å glede de små er vel det som gir oss mest.

Jeg har ofte reflektere over HVA det er jeg elsker ved ansiktsmaling, og jeg har kommet frem til en hel del som jeg ønsker å dele med dere alle:

*  Jeg elsker den umiddelbart gleden jeg får ide et barn setter seg, forventningsfull, opp på stolen foran meg og vi begynner å diskutere ansiktsmaling design, favoritt farger, hvordan deres utvalgte farger passe med det de har på seg av klær, osv:)

*  Jeg elsker de søte og morsomme(noen ganger inspirenrende «nakne» sannhetene) samtalene vi har mens jeg male dem.

* Jeg elsker måten de raskt lystrer når jeg spør «kan du lukke øynene for meg» – lat som du sover» og de konsentrerer seg sånn om å sitte rolig, at jeg av og til må be dem om å huske å puste!

* Jeg elsker, elsker, elsker uttrykket de får når jeg holder opp speilet for dem!  Den brøkdelen av et sekund av ikke-gjenkjennelse, etterfulgt av massiv smil og glimt i øynene når de ser at de har noe i ansiktet som  har overgått alle forventninger  Noen sier ingenting, de bare holder et fast grep om speilet. Noen smiler – med hele seg. Noen sier tusen takk og hopper av stolen i glede. Hadde en gutt en gang som sa: «Åjaaa, lager du en sånn tiger du? Kult»    He he!

* Jeg elsker måten barna kommer tilbake og spør etter «en titt i speilet» og det enorme smil som følger når de har sjekket at ansiktsmalingen fortsatt er intakt.

* Jeg elsker å dandere og sette opp min arbeidsstasjon. Bomull, vann, q-tips, desinfeksjonsgele, Snazaroo ansiktsmaling i alle slags farger, fantastiske ansiktsmaling fra DFX som gir flott linjer,  Glitzer: glittergele som er en MUST når det kommer til ansiktsmaling, viktige selvklebende diamanter(alle m jo ha litt BLING) mine dyre og nøye utvalgte ansiktsmalingspenlser, og visittkort/ flyere!

* Jeg elsker å eksperimentere med nye farger og design. Å surfe på nettet etter inspirasjon er glimrende,blir inspirert av de mange utrolig dyktige ansiktsmalere i verden: som Becstar,  Lynne Jamieson, Juliet Eve, Wolf Brothers, Lonnie fra danmark, ansatte i Sillyfarm, Daniel Lasris, Ginny sieminski etc….

* Jeg elsker å jobbe sammen med de ansatte i Ansiktsmaler.no! En fantastisk og superkreativ god gjeng!

* Jeg elsker at jeg har muligheten til å reise rundt til både lokale kjøpesentre, til sauda, til england, treffe nye mennesker, OG bli invitert inn i folks hjem.

* Jeg kan ikke tenke meg NOEN andre arbeidsplasser der dette ville skje! Jeg er veldig heldig som har en slik kjekk og kreativ jobb, og kan ikke tenke på noe annet jeg vil heller gjøre ….

 

ansiktsmaling er gøy ansiktsmaling er gøy ansiktsmaling er gøy ansiktsmaling er gøy ansiktsmaling er gøy ansiktsmaling er gøy

Back To Top