skip to Main Content

Nå står sommer sesongen for tur! Vi ser frem til varm sol, frisk luft og vakre farger i tiden som kommer. Vi har den glede av å fortelle at fra og med denne helgen og ut juni er ansiktsmaler.no ute for å spre ekte barneglede hver helg! 

Det blir sommerfest, trivelige oppdrag hos flotte faste kunder i distriktet og ikke minst vår årlige stand på Kleppeloen den 16.juni! Sommeren er en tid for varme, sol, latter og bare føtter i friskt gress. Ansiktsmaler.no vil ikke være langt unna for å stå for den fargerike delen!

MORSOMME DAGER PÅ DOMINOS PIZZA!
Hver siste fredag i måneden har Dominos pizza på Forus fantastiske barneaktiviteter! Vi snakker ansiktsmaling, karneval, barnekino, lekerom og selvfølgelig deilig pizza! 

Du finner en av våre talentfulle malere her siste fredagen i måneden! Bli med på festen du også!

VI FØLGER OPP MED FLERE LÆRERIKE KURS!
I løpet av sommeren setter Ansiktsmaler.no opp flere lærerike kurs i ansiktsmaling i nærområdet. Bli med du også å lær deg grunnteknikken for ansiktsmaling, teknikken som gir den ekstra «wow» effekten på dine design! Dette er et kurs som byr på mye latter og farger! Les mer om våre kurs og våre arrangementer her:
https://www.facebook.com/pg/ansiktsmaler/events/?ref=page_internal

VI SØKER DEG SOM ØNSKER Å SPRE GLEDE!

Vi har for øyeblikket ledige stillinger som underholdningsartist i vår bedrift!
Vi kan tilby en morsom og fargerik jobb for deg som trenger en deltidsjobb eller biinntekt.
Vi følger tett opp med opplæring og kurs i arbeidet. Vi gjør mye mer en bare maling og ser etter dyktige artister, ballongkunstnere, dansere og klovner som ønsker å spre glede!
Send søknad eller spørsmål til:
Laila@ansiktsmaler.no

Hold deg oppdatert på våre kommende aktiviteter på Facebook! Vi deler informasjon hver eneste Torsdag!

 

Blogg og sosiale medier:
Victoria Monrad

Back To Top