skip to Main Content

For nå nærmer det seg snar februar og morsdag!

Vi elsker å feire alle merkedager! Året kan liksom ikke få nok merkedager, heller ikke de små koselige merkedagene! I løpet av de siste tiår har vi i Norge fått flere og flere merkedager. 10 februar er det morsdag, dette er en hedersdag for mødre har vi feiret her i Norge siden 1918. En nykommer er Valentinesdagen, også kalt alle hjerters dag og kjærlighetsdagen, som feires den 14 februar. Det er vel egentlig ganske greit å ha slike dager hvor vi tenker litt ekstra på det som betyr mye for oss? Kommersielt eller ikke, så er disse dagene noe som feires over hele verden, og stikkordene her er: VIS KJÆRLIGHET! Gi en ekstra klem <3

Vi gleder oss spesielt til morsdag, og som vanlig kommer vi til å være ute med ansiktsmalere og våre kreative ansatte! Noen steder kan barnet få ansiktsmaling og andre steder møter vi opp med kort og koppeverksted slik at barna kan lage en ekstra flott gave til mor! Vi er booket til både M44 på bryne, Jærhagen på klepp og Tasta Senter den 9. Februar, hvor det er mulighet for alle barn å møte våre gledespredere som sprer kjærlighet, glede og ansiktsmaling! Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for mer informasjon!

HER FINNER DU OSS I HELGEN 26.01

Også i helgen som kommer er våre artister ute, denne helgen på Jærhagen!
Her finner du barnas egen beauty salong hvor barna kan få et flott utvalg av hårspray med farge, neglelakk og flette håret!
Du finner oss der klokken 12-15 på Lørdag!

Vi håper på å se dere der!

ANSIKTSMALERKURS?

Husk og at vi arrangerer også årets første ansiktsmalerkurs den 3. Februar i våre lokaler på Forus! Kursene våre er fantastiske for dere som jobber med barn, har barn eller ønsker å ta det første steget mot å bli profesjonell ansiktsmaler! Les mer om våre kurs på våre Facebook sider eller send en mail til post@ansiktsmaler.no for spørmål eller påmelding!
Til neste gang, ha en fargerik uke!

Vakker hjertekunst av kreativ leder og instruktør Camilla Eigestad!

Blogg og sosiale medier:
Victoria Monrad

Back To Top