skip to Main Content

Det er endelig jul og det glitrer i vinduer, stuer og på husvegger! Vakker julemusikk fyller luften og det samme gjør duften av pepperkaker og andre tradisjonelle godsaker som hører julen til! Overalt ser man glade og håpefulle mennesker som teller ned dagene til jul. De planlegger en spesiell aften for sine nærmeste.

Selv er vi, alver, nissefar, nissemor, smånisser og reinsdyr i Ansiktsmaler.no allerede i full gang med å spre glede overalt hvor vi drar. Det finnes ikke en bedre følelse enn å gi smil og morro i gave!

Aktiv Jul i Sørmarka!
Julen i seg selv er en tid for håp og kjærlighet, en tid for å inkludere mennesker rundt seg. Julen er en tid hvor det er viktig å være takknemlig for det en har og tenke over hva man kan bidra med. Oppmerksomhet, ett smil og omtanke koster så lite å gi, men kan bety så mye for mange!

I Sørmarka Arena stelles det i stand en flott fest i år: Aktiv jul – en helt spesiell juleaften! Et privat initativ med fokus på barn og deres familier, veledighet for å skape en uforglemmelig feiring! Vi i Ansiktsmaler.no stiller gladelig opp til dette gode formålet!  Besøk deres facebook side, lik, del og bidra til en helt spesiell jul for mange du også! En klatt med ekstra julestemning?
Det er høysesong for julenisser, alver, og andre juleaktiviteter på firmafest og sammenkomst for familier. Har du husket barneaktiviteter til DITT arrangement?

Vi vil bruke anledningen til å minne om at vi fremdeles har noen ledige datoer for å gi en ekstra spesiell julestemning i desember og også ut januar! Vi har nissefar, nissemor, alver og reinsdyr som gladelig møter til ditt julearrangement! Dele ut pakker? Morsom nissesminke? Festlig ansiktsmaling? Kreativt juleverksted? Ta kontakt på post@ansiktsmaler.no for å booke oss til anledningen!

En takk fra bloggeren!
Før jeg begynte å jobbe i Ansiktsmaler.no var jeg, som mange andre, overbevist om at historien om alver og nisser som jobber hardt hele året var noe som hørte et barnesinn til, finnes de virkelig?

Etter et år i dette teamet er jeg ikke lengre i tvil! I et yrke hvor ekte barneglede er hovedfokus, der mye arbeid, planlegging og kjærlighet blir lagt i det vi gjør, så er det lite som gjør meg så stolt som å ta på klovnebuksa, putte pensler/ ballonger i bagen, male fregner i kinn, samt trekke nisselua over ørene når julen kommer! Å jobbe som underholdningsartist er en utrolig givende jobb, det er en gøy  og samtidig en rørende jobb! Flotte kollegaer jobber, øver og står på for å spre smil og glede, og det er helt fantastisk å være en del av!

Jeg vil bruke årets siste innlegg til å takke teamet, vår leder Laila og alle som bidrar til å hjelpe oss å spre glede, både gode firmakkunder og privatpersoner! En takk sender vi også til alle de som har vært på kurs i ansiktsmling!

Gledelig jul og et godt fargerikt nytt år!

 

Facebook: Ansiktsmaler.no

Instagram: Ansiktsmalerdotno

Blogg og sosiale medier:
Victoria Monrad

 

Back To Top