skip to Main Content

Vi pakket koffertene våre, og det bar av sted til flyplassen. Spendt, oppglødet og glade.
Klokka var  05.00…hmm det merker ikke vi noe av:  For vi var på reise med Ansiktsmaler.no.
Destinasjon England, nærmere bestemt Dudley- som er ca 40 min fra Birmingham. På Ansiktsmaler Convention.( 2012 UK Face and Body Painting Convention)
Jeg må ærlig innrømme at forventingene mine var høye. Og jeg kan røpe med en eneste gang at det virkelig levde opp til mine forventninger. Og laaangt over det.

Vi ble mottatt med så mye kjærlighet og smil en person bare kan drømme om. Visste du at Engelskmenn var så hyggelige? Eller var det kanskje bare befolkningen i Birmingham?
En annen anelse sier meg det var de utrolig flinke kunstneriske ansiktsmalerne og body painterne som rett og slett bare var slik. Og de som jobbet i resepsjonen på Village Hotel.

For man blir vel så hyggelig og godt humør av å ha det moro og være kreativ og tulle og tøyse hele tiden? Ja det tror jeg. Jeg har i alle fall mitt gode humør de smittet meg med enda.

Aaah for en deilig helg, fylt med foredrag av kjente ansiktsmalere. Stands og oppvisninger av kunstneriske body paintere.
Shopping stands og kjekke kurs .  Becstar & Lynne Jamieson fra Australia, Flavio Bosco fra Italia, Margi Kanter, Gary Cole and MARK GREENAWALT fra USA, Juliet Eve og mange fler fra UK viste oss flotte ansiktsmalingsverk, bodypainting og ikke minst nye høyder i hva en kan gjøre med glitter tatovering!!
Jeg kan jo ikke utelukke det deilig Spa vi var på; med massasje, Jacuzzi og badstue.
Men det som var den største og beste opplevelsen for meg, var når vi ble bedt om å være modeller for to av Englands flinkeste ansiktsmalere. I en konkurranse . De dekortere oss i glitter og jeg kan ikke forstå hvordan et mennesker klarer å få det til. Vi sto helt stille i 3 timer og resultatet tok pusten av oss og var utav en annen dimensjon!!.
Enda kjekker var det når vi ble utnevnt som 1 plass og 2 plass på hoved festen kvelden etter.
Festen var et kapittel for seg selv, da temaet var Alice in Wonderland….og flottere og mer gjennomførte kostymer skal du lete lenge etter. Helt utrolig kult!!
Vi fikk så mye inntrykk lærdom og inspirasjon på den turen, at jeg tenker tilbake på den med stor takknemlighet!
Jeg vil anbefale alle voksne og barn og ta fatt på både malerpensel og kostymer, gode som dårlige. hvorfor ikke kle seg ut på en kjedelig høstdag. Le å kose seg? Jeg kan garantere deg at ungene liker det.

En god latter forlenger livet.
Stini.

Back To Top