skip to Main Content

Er du ansvarlig for å arrangere bedriftens familiedag, eller planlegger du barneunderholdning for kunde? Og på jakt etter gode løsninger?  Vi tilbyr flere fargerike aktiviteter! Så om du planlegger karneval, besøk av påskeharen, familiearrangement, sommerfest, jubileumsfest, halloween eller juleaktivitet står vi uansett klar til å skape et uforglemmelig arrangement.

Vi har mange års erfaring og vet at noen kunder ønsker å sette sammen underholdning selv, og noen ønsker «ferdig pakke». Er arrangementet noen timer eller en hel dag? Vi ønsker å skreddersy en løsning som passer best til akkurat ditt behov. Hva vi kan tilby? Vi vil påstå at vi er behjelpelig med det meste.

Unknown-3

Ansiktsmalere

Hei og hå! Ansiktsmaling skal du få! Ansiktsmaling er alltid kjempepopulært! Våre flinke og fargerike ansiktmalere maler det barna vil bli…fantasien setter ingen grenser. Vi maler alle baarn fra 3år og oppover- til og med bestefaren kan få seg et sommefugldesign. Ansiktsmalingen vi bruker går av med såpe og vann- så ta kontakt og vi kommer med vårt malingspann.

Unknown-2

Ballongartister

Våre ballongartister er ikke røde på nesen, men blide og fargerike vesen. Alle de fargerike ballongdyr skaper en god stemning uansett om det er festival, byfest eller bursdagens festutstyr.

Barnas Beautysalong

Let´s get pampered! Dette er den perfekte bursdagsaktiviteten for de som er interessert i hår, styling og neglelakk. Den fargerike stylisten vår kommer med flere farger hårspray og enda flere farger neglelakk. En farge på alle 10 fingernegler, eller en farge på hver fingernegl? Alt er mulig. Kanskje litt glitter også??

Ballongdisco

Barne Disco med ballonger

Let´s move!!! Liker barnet ditt å danse?  Vi kommer dit dere er, har med musikk(om dere ikke har selv) ca 100 ballonger i forskjellige fargrike farger og en dansende aktivitetsleder.  Dette passer fra 2-12 år. Musikk og dansenivå justeres etter alder:)

paskehare

Påskehare

Påskeharen går rundt og hilser på barna. Kan også dele ut sjokoladeegg (be om tilbud). Også et populært innslag for firmakunder da påskeharen besøker og deler ut påskegave til ansatte.

Fargerik ansatt

Klovner

Trylling + ballongfigurer med Tullebukken Ray Speedy.

skattejakten

Pia og Polly´s Sjørøvertokt

Sjørøverjakten med Piratene Pia og Polly innholder en rekke spennennde sjørøveraktiviteter i jakten på skatten! Først: 3 stasjoner(bord): Lag en pirat hatt, lag et ballongsverd og bli ansiktsmalt som pirat. Så kan barna gå innom butikker for å finne deler av skattekartet. De må over noen hinder på veien, og de finner tilslutt en skattekiste med diamanter, og alle får diplom. Aktiviteten er er basert på 2 klokkelslett. For eksempel kl 12 og kl 14:00. (Pia, Polly og en aktivitesleder er der fra f.eks 11-16 til for og etterarbeid) Må bestilles minst 1 mnd før, da jakten skreddersys til hvert sted. (Om ønskelig kan vi tilby skatt som sjokolade, is eller andre gaver, mot tillegg i pris)

15037299_10153931361215843_2501359393132823802_n

Temabasert verksted

Kunstneren vår hjelper barna med å la sin kreativitet blomstre og lage flotte kunstverk og gaver. Tilpasset et tema, kampanje eller sesong. F.eks: Trolldeig kunst, Buttonverksted, Morsdaggaver, Valentine innpakning, påskepynt, karse, halloween pynt og masker, Movember bart, Juletrepynt. Julekort eller tema som Pokemon, Gule dager, rosa dager osv.

ro49gM4uhgo3fCrFtzdokbsmN6qVhQZdElvE2va2P30

Julenissen og alv

Nissen og hans trofaste hjelper spaserer (om ønskelig) rundt å hilser på barna, eller nissen kan sitte på et sted hele tiden og la foreldre ta bilde av barn og nisse. Alven hans hjelper barna opp på fanget til nissen og kan også dele ut «overraskelser» (Det er mulighet for at nissen kan dele ut nisseluer, mandariner
eller pepperkakaer, be om tilbud.

Annet

Popcorn, slush, is og mer mat og drikke kan vi selfølgelig også fikse.
Vi har flere gode samarbeidspartnere i hele Norge og kan tilby hoppeslott, ballongdekor (dekor av lokaler, ballonsslipp osv.), tryllekunstnere, komikere, konferansevert, crew, lyd-lys-scene, vakter, telt osv.

Ta kontakt i dag så finner vi sammen en løsning for dere.

Festivalpakken

Gå for full pakke! En fargerik eksplosjon:
2 ansiktsmalere, 2 ballongartister, 1 hårfletting, 1 hårspray – 3 timer

Interesse for mer informasjon eller en prat ?

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:*


  Ved å trykke på send bekrefter du å sende inn melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top