skip to Main Content

Hei og hopp, og godt nytt år! Vi ønsker å starte 2019 med litt oppdateringer på hva som vil skje i Ansiktsmaler.no fremover! Vi går et utrolig spennende år møte og vi kan nesten ikke vente med å dele morroa med dere!

Men først; Her finner du Ansiktsmaler. no i helgen 12 – 13. Januar:

Lørdag klokken 12.00 til 16.00 finner du to av våre Juniormalere på Jærhagen kjøpesenter på Klepp! Vi gleder oss!

Vi er også Invitert til Polsk fest på Vardafjellhallen i Haugesund på Lørdag klokken 14.00-17.00. Veldig kjekt at vi får delta på dette!

Ansiktsmaling, hårspray, ballonger og andre artister, vi tilpasser underholdningen til ditt arrangement!

Større fokus på kurs!

Nyttårsforsetter er en fantastisk ting å ta med seg inn i et nytt år! Vi tar med oss et nyttårsforsett inn i det kommende året, nemlig å holde enda flere fargerike kurs for våre kunder! Et kurs som er perfekt for deg som jobber i barnehage, SFO eller for deg som ønsker å utforske ansiktsmalingens fantastiske verden! Kanskje overraske venner til karneval eller halloween?
Vi holder kurs hele året. Oppsatte kursdatoer finner du på våre Facebook sider og du kan sende en mail til post@ansiktsmaler.no for å melde deg på! Det er også mulighet for å arrangere private kurs for bedrifter eller til andre anledninger.

Et kurs som er perfekt for deg som jobber i barnehage, SFO eller for deg som ønsker å utforske ansiktsmalingens fantastiske verden!

På kurs hos oss får du et innblikk i hva det vil si å jobbe profesjonelt med ansiktsmaling! Utstyr, maling og hvordan det skal brukes, samt teknikker for flotte resultat!

Et mer effektivt media!

Noe av det vi gleder oss mest til, og stadig ønsker å bli bedre på, er å kommunisere bedre med våre kunder! Hvordan vi effektivt skal få ut informasjon og flotte tilbud til dere! Hver uke vil du nå kunne finne aktuelle tema på vår blogg, som både kan være nyttige og kjekke å få med seg! Trykk deg igjennom og følg oss på våre sosiale medier! Her vil du finne tilbud, konkurranser, tips og ikke minst kan du holde deg oppdatert på hvor du finner våre fargerike artister ute på oppdrag -hver uke!

Instagram
Facebook
youtube
Hjemmeside

Vi gleder oss til ett nytt fargerikt år i samarbeid med kunder og vårt fargerike team!

Blogg og sosiale media:
Victoria Monrad

Back To Top