skip to Main Content

HEISANN!

Sitter å ser på Nrk , oppsummering om året som gikk. 2012, politiske flauser, Eu som fikk fredpris(!!!!??) fantastiske presentasjoner som Alexander Dale Oen i svømming, og Felix som «skydive» fra verdensrommet. Petter Solberg sier han skal legge opp. Barack Obama historiske gjenvalg, Kinas ny leder, og galskap som 22 juli og skytingen i New town. Men noen galskaper fortsetter, det er krig flere steder og uforståelige kamper fortsetter- håper tiltak blir satt inn i Kongo i 2013 som gjør at alle barn kan føle seg trygge og at New Chance Foundation får muligheten til å utrette det de ønsker!

MEN, sitter også å ser på fremgangen til Ansiktmaler.no! Og hvilken fremgang det er! Jeg har mangen å takke.

Jeg vil takke alle de som støtter, tror og gjør dette mulig.  Mor, søstre, og ikke minst de ansatte, er kjernen i at dette eventyret ble mulig!

*De ansatte som viser stor interesse og glede av å jobbe med dette, og som trør til i den store etterspørselen vi har hatt, tusen takk- dere er unike!!!! (og mennene deres:)) PS. Trenger fler ansiktsmalere og ballongartister:)

* Kjøpesentre i området. Spesielt  Siri på Jærhagen som er tidlig ute med oppdragsliste hvert år- og som møter oss med et smil gang på gang, er eg evig takknemlig for.

* Takk til Nortura, Fretex, Ernst & Young, Kaefer Energy, Sola sentrumsforening, Kiwi Joa, Komiteen i Saudadagane, Sandnes Sentrum AS, Stavanger Aftenblad, Håland Kjøtt, Komiteen i Ålgård Vannfestival, Gjesdal kommune,  Bare Barn Sørbø – kvadrat,

* Takk til alle som har handlet i nettbutikken!

* Takk til mammaer og papper som ville ha ansiktsmaling i bursdagen!

* Takk til alle som kom på ANSIKTSMALER kurs hvor de fikk innblikk i hva ansiktsmaling egentlig er!

* Samarbeidspartnere, og de som sprer ordet om at Ansiktsmaler.no finnes! Takk til SUM REGNSKAP!!!   MRS. Hardy, Ray Speedy, Fun Import, Kevin Lunde og alle andre som sprer ordet:)

Takk til Sørvest billakering, og de flinkeste innen bil og best på service AUTOFIKS!

* Tuuuuuusen takk til alle søte små som møter opp gang etter gang når vi er ute å maler!!!!!!!!  Gleder oss til å møte dere MANGEN ganger i 2013!!!

SÅ GODT NYTT ÅR TIL DERE ALLE! Håper å høre fra dere alle neste år.- fra meg og alle oss i Ansiktmaler.no

 

Julehilsen på youtube..trykk her for å se.

Hilsen Laila B. Byberg

Daglig leder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top