skip to Main Content

Hjertedagen er her! I anledning ønsker vi å dele noen fantastiske bilder fra helgen som var med dere! Vi er sikker på at det var mange mødre som mottok flotte gaver på søndag! Det gikk unna med kort, glitter, kopper, ballonger og maling! Det er fantastisk å oppleve så mange varme smil og ekte kjærlighet gjennom barnas kunst!

Vi i Ansiktsmaler.no har i anledning hjertedagene mange flotte aktiviteter for næringslivet og privatpersoner. Veldig populært er barnas varksted hvor vi leverer både kopper som barna kan tegne å skrive på samt tradisjonelle kort og pynteverksted med tema for sesongen. Vi har også Mr. Huggy, et stort hjerte som elsker klemmer og selvfølgelig stille vi opp med fargerike ballonger og profesjonell ansiktsmaling! Ansiktsmaling er jo spessielt gøy nå når det nærmer seg karneval for mange! Se gjerne vårt forrige innlegg for mer lesning om karneval, hvorfor feirer vi det egentlig?

Vi gleder oss veldig over valentine og ønsker alle som feirer i dag en flott feiring med sin kjære! Husk at valentine er ikke bare en dag for kjærester men en dag å vise kjærlighet på, om det er venner, familie eller deg selv du føler for å gi litt ekstra kjærlighet til!

Ansiktsmaler.no er ute også i helgen som kommer å her er det planlagt at du finner våre sprudlende, glade og fargerike venner denne helgen:

Ballongartist for barnekreftforeningen!

På Oasen i Haugesund lørdag finner du en av våre flotte ballongartister ved stand for barnekreftforeningen. Her vi å sprer glede fra 11.00-14.00!

Ansiktsmaling på Kino! Premiere på Lego filmen!

Kino i helgen? Lego filmen har premiere og dette gleder både vi og Odeoen Sandnes seg fryktelig til! Du finner våre kunstneriske gledespredere på kinoen i Sandnes klokken 11.00 til 14.00 lørdag!

Ansiktsmaling på Jærhagen!

Jærhagen blir det flotte farger å få på lørdag! Her finner du to av våre ansiktsmalere klokken 12.00 til 16.00! Få med deg en farlig tiger, vakker sommerfugl eller flott dinosaur på handleturen i helgen!

Festivalfest på Madla AMFI!

Er du i humør for full pakke og det meste vi har å by på? Da tar du turen til Madla Amfi på lørdagen hvor det blir full fest! Ansiktsmaler.no er står klare med masse flotte aktiviteter for barna! fra 11.00 – 15.00 finner du ansiktsmalere, ballongartister og barnas beauty salong på senteret! Om ikke det var nok så serverer vi deilige hjertevafler fra 13.00 -16.00. Dette blir gøy!

Vi er også invitert til ikke én ikke to men fire bursdager denne helgen! 3 i Rogaland og én i Oslo! Vi gleder oss veldig til dette!

Husk å følge oss på Facebook og instagram for ukentlig oppdatering på hvor du finner oss ute på oppdrag!

Happy valentines day fra blogger og sosiale medier
Victoria Monrad

Back To Top