skip to Main Content

Påsken nærmer seg! Vi i vårt fargerike team av gledesspredere er i full gang med å planlegge, male og gjøre klart til kreative verksted! Vi har også lokket vår ellers veldig sjenerte påskehare frem fra sitt vinterhull, han er klar til å spre glede, gi varme klemmer og dele ut godterier! Har du husket å booke ham?

Vår sjarmerende myke venn tar seg meget godt ut med vårkolleksjonen på lokale kjøpesentere! Han tar og gjerne turen til barnehager og andre påskearrangementer!

Husk at påskeharen er en veldig travel fyr rundt påsketider, han ønsker å glede så mange barn som mulig på kort tid! Som vanlig har vi også profesjonelle ansiktsmalere, ballongartister og underholdere med påsketema på agendaen, vårt kreative verksted hvor barna sammen med våre gledesspredere lager påskepynt og påskekort til høytiden, er selvsagt også et tilbud i år!

NYHET 2019!

Påskeegg-formede og påskehare kake pynteverksted. Barna pynter egg-formede kaker med glasur I forskjellige farger.

Men husk at de mest populære aktivitetene går fort. Book de beste artistene i dag!


post@ansiktsmaler.no

Vi gleder oss veldig til påsken, som vanlig setter vi stor pris på om dere deler deres opplevelser med oss i sosiale medier! Bruk #ansiktsmaler.no neste gang du møter en av våre fargerike venner!

Blogg og Sosiale medier:
Victoria Monrad

Back To Top