skip to Main Content

AKTUELT

Fellesferien står for døren, fin-været er tilbake og vi i Ansiktsmaler.no ønsker å takke alle for en fantastisk sommer så langt! Smilefaktoren har vært høy i Juni og her har det gått unna med både maling, glitter, hårspray og ballonger! Juni har vært en utrolig spennende og opplevelsesrik måned både for oss gledespredere og barn fra øst til vest, vi har vært høyt og lavt både på festivaler, sentere å fått bli med i en rekke koselige bursdagsselskaper! 

Mange feirer sommersolen med nyåpning av butikker, gode tilbud og sommerfester på forskjellige steder i landet og vi takker for å ha fått blitt med på festen for å spre farge å glede til disse flotte arrangementene!

En kjempefornøyd gjeng gledespredere på Kleppeloen festival og konsert 17.06!

 

Til tross for litt forfriskende regnbyger var det god stemning på Ravi-konsert på Kleppeloen tidligere denne måneden, full fres på Forus Travbane og en flott gjenåpning av nye lokaler på Lindex Arkaden i Stavanger sentrum,for å nevne noen fantastiske arrangementer!

Konsentrerte male og hårsprayjenter!

 

HVA SKJER FREMOVER?

Selv om ferien snart er i full gang så står Ansiktsmaler.no klar med det meste som måtte komme vår vei av både bursdager og aktiviteter! Fremover har vi en del sprell og konkurranser vi nesten ikke kan vente med å få ut på banen, noen inspirerende blogginnlegg og ikke minst ønsker vi å invitere flere inn i den morsomme og fargerike verden av ansiktsmaling! Flere datoer for ansiktsmalerkurs for både barn og voksne er satt opp utover sommeren og vi ønsker deg velkommen til å melde deg på et kurs med en av våre flinke ansiktsmale instruktører for å lære nettopp deg eller din bedrift teknikker og triks som gjør det lille ekstra når du skal male et ansikt!

HAR DU HUSKET Å MELDE DEG PÅ ANSIKTMALEKURS?

En tiger er ikke bare en tiger! Noe av det vakreste som finnes er å se et barn som ser seg i speilet å føler at de er en EKTE tiger, prinsesse, superhelt eller en nydelig sommerfugl som bare kan spre vingene å fly avsted! Her er litt informasjon om hva du kan forvente på våre kurs å hvordan du kan lære eller forbedre teknikker som gir en ekstra glød når du maler i barnehage, SFO, venner eller egne barn! 

Kursene gir opplæring i forskjellige typer maling og hvordan den skal benyttes, ulike type pensler- som er det viktigste verktøyet for en ansiktsmaler, hms, kundebehandling, internasjonale teknikker som: blending, TTT- strokes og dråper, forskjellige mønstre og ansikter blir demonstrert- slik at du kan begynne å male ansikter som om du har gjort det i årevis. Barnekurs inneholder dette i en litt forenklet form. Etter teori og øving av teknikker vil deltakerne ansiktsmale på hverandre med individuell undervisning og veiledning for å videreutvikle ferdigheter!

Kursdatoer:
(trykk på datoene for direkte link til Facebook arrangement)
.

Søndag 8. Juli kl. 12.00
Ansiktsmalingskurs for voksne DEL 1 (kr 800)
.
Lørdag 4. August kl. 11.00
Ansiktsmalingskurs for barn (kr 400)
.
Søndag 5. August kl 12.00
Ansiktsmalingkurs for voksne DEL 1 (kr 800)
.
Kursene har en varighet på 4 timer, det vil bli servert kaffe og te for voksne og brus, saft og kjeks for barn.
Vi skreddersyr kurs til alle bedrifter i hele landet, om det er teambuilding for en bedrift, barnehage eller sfo ansatte som vil utvide sine kunnskaper, eventselskaper, eller rett og slett en vennegjeng som vil ha en fargerik, morsom og kunnskapsrik dag!!
.
Følg oss på Facebook: Ansiktsmaler.no for arrangement og send oss en mail for å melde deg på i dag!

Vi ønsker alle en fortsatt fin sommer å fargerike planer!

 

Blogg og sosiale media:
Victoria Monrad

 

Back To Top