skip to Main Content

D Organising av en event eller et bursdagsselskap kan være stressende nok i seg selv- booking av et FACE medlem kan gi deg fred i sinnet.

FACE er en internasjonal organisasjon

som har strenge krav til ansiktmalere

for å gi et bedre tilbud til barn som blir ansiktsmalt.

 

FACE har innført kvalitetsstandarder til ansiktsmalings industrien .

1.  Hvert medlem har gjennomført en lang og krevende prosess for å bli akseptert som medlem. Dette for å  sikre at deres arbeid møter standarden satt av FACE .

2. Alle medlemmene har må ha ansvarsforsikring .

3. Medlemmer må ha et høyt fokus på helse, hygiene og kun bruke produkter som er ment for bruk på ansikt og kropp.  Kravene er til for å kvalitetssikre og bedre ivareta de barna som blir ansiktsmalt. Dette er jo også noe som blir satt pris på av både oppdragsgivere og foreldre .

4. Medlemmer må videre lære seg teknikker som fører til at en kan  «produsere» fantastiske kunstverk raskt, for å minimere kø på arrangementer.

5. FACE opprettholder en katalog/oversikt av medlemmer som gjør det enklere å finne dyktige , raske, samt forsikret ansiktsmalere som gir kvalitet , pålitelighet og profesjonalitet.

Ikke malt av FACE medlemMalt med vanlig maling som ikke er bra for huden.

 

                                                                                                            Malt av profesjonell ansiktsmaler.malt av FACE medlem L. B. Byberg

malt av FACE medlem L. B. Byberg

Ta kontakt med ansiktsmaler.no til ditt neste arrangement. Vi kommer med ansiktsmaling og sprer glede til store og små.  post@ansiktsmaler.no

Ytterligere informasjon om FACE standarder og en komplett oversikt over alle medlemmer både nasjonalt og internasjonalt finner du på dette nettstedet: http://www.facepaintingassociation.com/find-our-members/item/357-laila-byberg.html

Back To Top