skip to Main Content

Hvorfor er jeg en ansiktsmaler?
Mitt navn er Sarah Andersen og jeg er 17år gammel.  Jeg er student og trengte en deltidsjobb. Karina som har jobbet i ansiktsmaler.no nesten siden oppstart tipset meg om at de trengte flere ansiktsmalere. Jeg var litt skeptisk til det i begynnelsen siden jeg ikke hadde noe erfaring med dette fra før, men så tenkte jeg at jeg at det er verdt et forsøk.

Etter en liten stund så fikk jeg en mail tilbake fra Laila der hun gjerne hadde lyst å ha meg med i teamet.
Først hadde jeg litt opplæring med Karina og etterpå var det bare å hoppe i det. Noe jeg gruet meg til…
Husker at det var ganske mange tanker i hodet før det første oppdraget, og noen av dem var ”hvordan kommer dette til å bli, tenk viss barna ikke blir fornøyde, tenk viss jeg ikke klarer å male det barna vil bli” osv.  Men det gikk heldigvis veldig bra, og det var ingenting å være bekymret for!
Det ble mye øving hjemme på søknene mine og flere oppdrag, og etter en stund begynte jeg å få teknikkene mer inn, og jeg begynte å like det enda mer.
Nå har jeg jobbet her i ca. 1,5 år og jeg syns at det fortsatt er super kjekt! Det som er så kjekt og de som motiverer meg mest er de søte, smilende barna som blir så glade når de ser seg i speilet etter vi har fått malt dem.
Det å få lov til å jobbe med barn, være kreativ, smile, kle seg ut, utfordre meg selv, være sprudlende og å få lov til å glede noen, er bare en helt fantastisk jobb!!!

sarah ansiktsmaler.no

4 veninner på Elixia sin stand under Grand Slam 2014. Alle ville ha Sarah sitt design.
“Choose a job you love and you will never have to work a day in your life”
Dette sitatet er noe jeg alltid har stått for, og jeg synes at dette passer veldig godt til denne jobben.  Så det at jeg ble ansiktsmaler var helt tilfeldig, men ikke noe jeg angrer på i de hele tatt.
Jeg gleder meg til hvert oppdrag!

Back To Top