skip to Main Content

Akkuratt i det jeg skulle åpne luke 1, banket det på døren. Jeg åpnet døren med julekalenderen i hånden og der stod JULENISSEN!!!

Ho ho ho, Frk Ansiktmaler, ropte han. Så bra at du hadde et hustak dekket med snø:) En flott hvit desember blir det i år!

Jeg stod der målløs, lurte på om jeg drømte så jeg slo meg selv i hodet med kalenderen….Jeg var våken, for jeg fikk vondt!  Julenissen lo, og tok fra meg Julekalenderen…  Jeg ble jo litt sint, for alle våre lesere forventer å få vite hva som ligger i luke 1!!!

men….da tok han frem en stooooooor sekk:) Du har vært en flink ansiktsmaler du, som har klart å finne mange flinke anisktmalere!  Dere har gledet mange barn og voksne i år, og nå skal du kunne glede enda flere, for jeg har med 1000 pakker. 1000 pakker, med nøye utvalgt innhold og innpakkket i julepapir av mine hjelpere!  Alle som handler av Ansiktsmaler.no frem til 24 desember skal få med en hemmelig julegave pakket av julenissens hjelpere HELT GRATIS!!!

Jeg er enda målløs jeg, og må nok ta meg et glass med sterk saft! For dette er en opplevelse av de sjeldne!

 

MEN , folkens: jeg har liggende 1000 flotte pakker her, som jeg sender 1 med hver bestilling! Gå inn og bestill i nettbutikken og få med en GRATIS GAVE fra julenissen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top