skip to Main Content

Vi har siden oppstarten hatt hovedvekt av våre aktiviter på kjøpesentre rundt om i Norge. Vi er takknemlig for at vi har så mange lojale og fornøyde kunder! Vi har opparbeidet oss et stort nettverk gjennom årene og kan tilby aktiviteter for enhver anledning, både i Norge og i resten av skandinavia.

Vi vektlegge fargerike og underholdende aktiviteter. Vi ønsker å tenke utenfor boksen for å gi arrangementet ditt det lille ekstra. Planlegger du underholdning til salgsdager eller til et jubileum? Vi står uansett klar til å skape et uforglemmelig arrangement. Vi har mange års erfaring og vet at noen kunder ønsker å sette sammen underholdning selv, og noen ønsker «ferdig pakke». Er arrangementet noen timer eller en hel dag? Vi ønsker å skreddersy en løsning som passer best til akkurat ditt behov. Hva vi kan tilby? Vi vil påstå at vi er behjelpelig med det meste.

10991176_778736618847948_1318607853071612950_n

Ansiktsmalere

Hei og hå! Ansiktsmaling skal du få! Ansiktsmaling er alltid kjempepopulært! Våre flinke og fargerike ansiktmalere maler det barna vil bli…fantasien setter ingen grenser. Vi maler alle barn fra 3år og oppover- til og med bestefaren kan få seg et sommefugl design. Ansiktsmalingen vi bruker går av med såpe og vann- så ta kontakt og vi kommer med vårt malingspann.

Unknown-2

Ballongartister

Våre ballongartister er ikke røde på nesen, men møte barn med et stort smil i sitt fargerike kostyme. Alle de fargerike ballongdyr skaper en god stemning uansett om det er festival, byfest eller bursdagens festutstyr.

Blogginnlegg 1

Barnas Beautysalong

Let´s get pampered! Dette er den perfekte bursdagsaktiviteten for de som er interessert i hår, styling og neglelakk. Den fargerike stylisten vår kommer med flere farger hårspray og enda flere farger neglelakk. En farge på alle 10 fingernegler, eller en farge på hver fingernegl? Alt er mulig. Kanskje litt glitter også??

15037299_10153931361215843_2501359393132823802_n

Barnas Kreative Verksted

Velg  1,2 eller alle 3 aktiviteter:
1. Hårfletting: Barn i alle aldre kan få en liten flette i håret med tråd i og 6 perler.
2. Hårspray: Fargeglad kommer vi og sprayer barnas hår med farge eller glitter.
3. Barnas neglesalong: Fargeglad kommer vi og lakker neglene til barna i flotte farger..

Ballongdisco

BarneDisco med ballonger

Let´s move!!! Liker barnet ditt å danse?  Vi kommer dit dere er, har med musikk(om dere ikke har selv) ca 100 ballonger i forskjellige fargrike farger og en dansende aktivitetsleder.  Dette passer fra 2-12 år. Musikk og dansenivå justeres etter alder:)

glitter taovering

Glittertatovering

Midlertidig glittertattovering er alltid en hit hos både jenter og gutter i alderen 5- 12 år! Tatoveringene består av sjablonger, hudlim og kosmetisk glitter- og varer 5-7 dager. Den påføres på arm, fot osv (Ikke i ansiktet). Bedrift kan bestille eget design og egen farge glitter dersom ønskelig.

ro49gM4uhgo3fCrFtzdokbsmN6qVhQZdElvE2va2P30

Julenissen og alv

Nissen og hans trofaste hjelper spaserer (om ønskelig) rundt å hilser på barna, eller nissen kan sitte på et sted hele tiden og la foreldre ta bilde av barn og nisse. Alven hans hjelper barna opp på fanget til nissen og kan også dele ut «overraskelser» (Det er mulighet for at nissen kan dele ut nisseluer, mandariner
eller pepperkakaer, be om tilbud.

malere

Juniormalere

Juniormaler er noe vi tilbyr våre kunder fra 2017. Etterspørselen har vært stor etter noen som kan komme å male jevnlig, til en rimeligere pris. Dette har vi tatt til etterretning og tilbyr nå Junior/trainee ansiktsmalere. Dette er de som enten er under 18 år, eller de som ikke har hatt lang nok fartstid som ansiktsmalere og ikke er «ferdig utdannet» som proff ansiktsmaler. Dette kan kun bestilles dersom vi har ledig juniormaler til aktuelle dato, og ikke mer enn 4 måneder frem. (Juniormalere har ikke med seg stoler, eller bord, men alt av ansiktsmalingsutstyr og selvfølgelig i fargerike klær)

slide2

Klovneshow

Trylling + ballongfigurer, med Klovnen Tulliball eller Tullebukken Ray Speedy.

Mr.Huggy copy

Mr. Huggy – får alles hjerte til å smile

Har du møtt Mr.Huggy? Han er verdens koseligste hjertemaskott og får alle hjerter til å smile!  Sammen med en hjertesvenn kommer han innom i 3- 4 timer og hilser på alle fra 0 til 100år. Han hilser og lar seg stolt fotograferes. Med et besøk av Mr. Huggy vil det garantert bli skapt mye som  glede på senteret.  La oss sammen få hjerter til å smile- uansett dag på året.

vRRtKJM10kH25CT7I-rRa4CMl-lE7UViu-iQJfg7fbQ

Nissemors Pepperkakeverksted

Nissemor kommer med hybelkomfyrer, pepperkakedeig, kjevle og annet utstyr. Dette skaper god julestemning! Ingenting er som duften av pepperkaker og er en kjempe kjekk aktivitet for barna! Et annet alternativ er at nissemor tar med seg pepperkaker og lar barna pynte hver sin pepperkake.

UzasApDrn3Shw0nhItJWJdLmGgYPRFsBZ-GTBJerXLw,p-BWNOrNafDowWEtDZkwde0DBdBBsVgRiLF4ZOOVh44

Nissesminking

2 stk alver kommer i 4 timer og sminker alle barn (og voksne) med røde kinn og fregner. Dersom dere ønsker kan vi ta med nisseluer til alle barn.

skattejakten

Pia og Polly´s Sjørøvertokt

Sjørøverjakten med Piratene Pia og Polly innholder en rekke spennennde sjørøveraktiviteter i jakten på skatten! Først: 3 stasjoner(bord): Lag en pirat hatt, lag et ballongsverd og bli ansiktsmalt som pirat. Så kan barna gå innom butikker for å finne deler av skattekartet. De må over noen hinder på veien, og de finner tilslutt en skattekiste med diamanter, og alle får diplom. Aktiviteten er er basert på 2 klokkelslett. For eksempel kl 12 og kl 14:00. (Pia, Polly og en aktivitesleder er der fra f.eks 11-16 til for og etterarbeid) Må bestilles minst 1 mnd før, da jakten skreddersys til hvert sted. (Om ønskelig kan vi tilby skatt som sjokolade, is eller andre gaver, mot tillegg i pris)

paskehare

Påskehare

Påskeharen går rundt og hilser på barna. Kan også dele ut sjokoladeegg (be om tilbud). Også et populært innslag for firmakunder da påskeharen besøker og deler ut påskegave til ansatte.

Smileyhjelpere

Smileyshjelpere

La Smiley-hjelperene komme å skape god stemning på senteret!!. De sprudlre gjennom gangene hilser på folk, åpner dører, hjelper med handleposer til bilen, ta bilde med dem, og vinke til butikkansatte. Rett og slett skape GOD stemning! De kommer som 3 eller 4 emojier, og er der 4 timer.

teambasert verksted bedrift pokemon

Temabasert verksted

Kunstneren vår hjelper barna med å la sin kreativitet blomstre og lage flotte kunstverk og gaver. Tilpasset et tema, kampanje eller sesong. F.eks: Trolldeig kunst, Buttonverksted, Morsdaggaver, Valentine innpakning, påskepynt, karse, halloween pynt og masker, Movember bart, Juletrepynt. Julekort eller tema som Pokemon, Gule dager, rosa dager osv.

raysspeedy

Tryllekunstner

Vi kjenner mange flinke klovner og tryllekunstnere som vil lage masse latter og lyd. Hvor er den kaninen egentlig? Hvordan blir et norsk flagg plutselig gult og blått??  Både små og store blir tollbundet…..1, 2…..poff!   De fleste av våre klovner lager også ballongdyr til alle barn.

QBAfW0e87WmEIJBHkY2XtJxHYaalU88Dqe6cnyYyrfo copy

Vert og vertinner

Utdeling av produkter/ballonger, julegave pakking, senterets maskot, etc.

Annet

Popcorn, slush og lykkejul kan vi selfølgelig også fikse. Vi har flere gode samarbeidspartnere i hele Norge og kan tilby hoppeslott, ballongdekor (dekor av lokaler, ballonsslipp osv.), tryllekunstnere, komikere, konferansevert, crew, lyd-lys-scene, vakter, telt osv. Ta kontakt i dag så finner vi sammen en løsning for dere.

Back To Top