skip to Main Content

UK Face & bodypaint Convention 2018

Så sitter jeg her igjen, lener meg godt tilbake og gjør meg klar til å fortelle dere om noe av det største jeg har vært med på! Ute blåser det blader forbi, gule, orange og røde blader. Det begynner å bli kaldt ute og vinteren kryper nærmere. Vi i Ansiktsmaler.no har allerede fått kjenne på vinteren og alt den har å by på allerede i oktober, vi har vært på tur til England å fått med oss UK face & bodyart Convention 2018, Winter Wonderland, sponset av Snazaroo! Et fullpakket show med lærerike timer, flotte kostymer og selvsagt maling! Jeg lurer på om alle har klart å få alt glitteret ut av håret?

Glade og spente jenter klare for tur!

Reisen vår gikk altså fra Stavanger til København og videre til Birmingham. To fly og en taxitur senere var vi vel fremme på Copthorne Hotel i Dudley. Her var det ikke spart på noe og mesteparten av hotellets lokaler var pyntet til vinterfest! Etter en etterlengtet matbit og god natts søvn var ansiktsmalerene våre klare for fullpakket dag med lærerike ansiktsmale-timer! Her var noen av verdens beste på plass som insturktører, klare til å lære bort teknikker og idéer!

Bilder fra Animals med Juliet Eve og one-stroke floral designs med Karen Huwen.

Gjennom hele helgen fra Fredag til Mandag la vi i ansiktsmaler.no en strukturert plan for å få med oss mest mulig klasser. Instruktørene våre var kjente og veldig talentfulle malere som Nick Wolfe, Juliet eve, Corey Morgan, Erica Wafford, Cameron Garrett, Karen Huwen for å nevne noen og mange flere store talenter! Her har vi lært fantastiske teknikker og nye design innen dyreansikt, superhelter, enhjørninger og vakre blomster-design som vi har tatt med hjem til Norge for videre utvikling for våre kunder!

Utenom klassene var vi helt oppslukt i de mange flotte salgsbodene satt opp i hotellets lokaler, rekker med flotte farger i alle kjente merker som Snazaroo, Party Explotion, Superstar, TAG og fargerike ballonger! Her var det noe for en hver gledespreder!

Noen av de mange flotte kunstverkene malt under kurs og konkurranser!

På lørdagen var det duket for den store eventen! Winter wonderland banketten! Her ble det servert fantastisk mat og alle var utkledd i flotte kostymer som kunne tatt pusten fra en! Virkelig en utrolig event jeg unner alle ansiktsmalere å få med seg! Selv var jeg der for første gang i år, og kan ikke vente med å oppleve det igjen i 2020, ikke minst få muligheten til å sammen med teamet utvikle oss enda mer!

Søndagens Finale! – Body Paint!

Hele helgen var det også flotte kroppsmalinger som talentfulle artister malte live i lokalene. Kroppsmaling er enda ikke så utbredt i Norge, men dette er virkelig noe vi håper på å se mere av fremover! UK face & Bodyart convention 2018 ble avsluttet med et vakkert show hvor deltakere av årets bodypaint konkurranse viste frem sine flotte verk på catwalken! En kunstform hvor ikke bare ansikt med hele kroppen blir malt og modellen transformeres inn til et levene kunstverk, fremvist til magisk musikk og kunstnerens inspirasjon!

Vell Hjemme og klare for Halloween!

Etter hjemkomsten har vi alle vært veldig opptatt med å trene på teknikk og nye idéer til det som kanskje er årets store høydepunkt for de fleste når det kommer til ansiktsmaling; Halloween!

Gresskar, edderkopper, blod og Zombier! Vi kan rett og slett ikke få nok av det! Vi har allerede vært på en del flotte Halloween oppdrag, holdt kurs og salg av rest kostymer og effekter, det beste er at vi fremdeles har mer igjen! så ta gjerne kontakt dersom du enda ikke har funnet ditt perfekte kostyme til den store dagen/ feiringen, vi har kanskje akkurat det du ser etter til en fin penge og selvfølgelig malingen du trenger for å skremme hvem som helst! To dager før den skumleste dagen i året ønsker vi dere en grufull feiring og happy halloween!

Blogg og sosiale medier

– Victoria Monrad

Back To Top