skip to Main Content

Hvorfor melder noen seg på kurs hos oss?

Er det kun for de som ønsker å bli en ansiktsmaler? Nei. Vi kurser ikke bare de som ønsker å bli, eller er, profesjonelle ansiktsmalere.

Vi kurser privatpersoner, bedrifter, lag og foreninger. Formålet til kursdeltakere kan være å tilby dette på stevner o.l, fritidsklubber, hoteller som har barnaktiviteter om sommeren, bedriftens sommerfest osv.

Noen personer som kommer til oss har barn som elsker å bli malt, noen ønsker å utvide sin kreative side (selvrealisering som det heter så fint), andre deltakere er fra SFO eller Barnehage og ønsker å lære noen enkle raske design.

Vi har kurset i flere år, både barn og voksne og latteren sitter alltid løst når de begir seg ut på teknikker. Vårt formål er å dekker hvert enkelt behov når de er på kurs, og at alle som deltar har utbytte av det.

Den første delen av kurset handler om hms, hygiene og hvilke type maling og pensler en bør ha- til hvert enkelt behov. Vår tanke er at en lærer best når en gjør noe praktisk, så dette kurset er ikke bare teori. Her skal det øves på teknikker, fargeblending og design. Alle maler på hverandre, da vi anser dette som viktig for læring. Det er å male på en dukke eller papir er ikke det samme som et ansikt. Alle får feedback, men må også selvevaluere det de maler for å forstå hvordan en kan forbedre sitt eget resultat og hva en kan jobbe videre med.

Vi tilbyr te, kaffe, vann, brus, kjeks og frukt. Deltakere tar med egen lunsj.
Vi har utstyr til alle, men anbefaler at alle som har maling og pensler tar dette med.

 

Mer info om kurs, kursdato og påmelding? Følg denne linken her: https://www.facebook.com/pg/ansiktsmalingskurs/events/?ref=page_internal

Håper vi ses!!!

 

 

Back To Top