skip to Main Content

Se opp for våre gledessprede! Fremover blir mulighetene mange for god barneunderholdning rundt om i distriktet. Denne uken har vi vært så heldige og få delta på jubileumsfest på karmsundgata senter i Haugesund (gratulerer så mye), vi har fått glede kunder på Oasen storsenter med våre smiley på internatinal day of happiness. Nå ser vi frem til en helt crazy helg! Kilden og Stadionparken har crazy days igjen og Jærhagen slår til med spinnville dager! På Amfi Nærbø blir det også fest! Ansiktsmaler.no er invitert og vi gleder oss!

Mandag var to av våre ballongjenter så heldige og få bli med ut på eventyr med bedriften Eventyrlig dekor. Kilden ble pyntet til ukens store event!

Her finner du våre gledesspredere i helgen:

Kilden
Torsdag kl 16-19 (ansiktsmaling og ballong)
Fredag kl 16-19 (ansiktsmaling og ballong)
Lørdag kl 12-15 ( ansiktsmaling og ballong)
Her blir det og servering av hjertevafler fra kl 12.00!

AMFI Nærbø:
Fredag kl 15-18 (ballongartist)
Lørdag kl 13-16 ( ansiktsmaling)

Stadionparken:
Lørdag kl 12-15 (ansiktsmaling og ballong)

Jærhagen:
Lørdag kl 12-16 (ansiktsmaling og mekanisk ponniridning)

Kurs og latter!

Fredag 15.mars hadde vi nok en gang et morsomt og lattermildt kurs i våre lokaler på Lura. Kurset gir deltakere innblikk i profesjonell ansiktsmaling og teknikk, samt en god latter! Våre kurs blir stadig mer populære og nå ønsker vi enda flere maleglade deltakere velkommen til kurs både for voksne og barn i April! Vi har kurs 17. og 18. april. Følg oss på facebook og send en mail til post@ansiktsmaler.no for påmelding! Kurset passer til deg som jobber med barn, har barn/ barnebarn eller rett og slett ønsker en morsom utfordring med en venn!

Det skjer mye fremover nå, gå ikke glipp av noe! Husk å følge oss på facebook, instagram og hold et øye med vår aktuelle blogg på torsdager, vi er ute for å spre glede hver helg fremover!

Linker:
Eventyrlig dekor: https://www.eventyrligdekor.no/
Ansiktsmaler.no Facebook: https://www.facebook.com/ansiktsmaler/
Ansiktsmaler.no Instagram:
https://www.instagram.com/ansiktsmalerdotno/

Blogg og sosiale medier:
Victoria Monrad

Back To Top