skip to Main Content

Visste du at et kurs i ansiktsmaling er utrolig morsomt?? Latteren sitter løst på disse kursene, og i tillegg får du hevet kompetansen innen hms, hygiene og ansiktsmaling:) Man lærer å male forskjellige design som for eksempel tiger, sommerfugl og blomster med pynt.  Vi kan også skreddersy et kurs etter ditt behov.

Hvem er kursene for?
Vi har forskjellige kurs, både for private og bedrifter.
Kursene våre passer for alle som har barn, arbeider med barn eller som er eller vil bli profesjonelle ansiktsmalere. Vi tilpasser kurs etter deltakeres nivå.

Hvem har vi kurset?
Flere barnehageansatte, sfo ansatte, fritidsklubber, bestemødre, kreative mammaer og pappaer, ungdommer, barn, bedrifter, profesjonelle ansiktsmalere og andre event ansatte.

Hva innebærer er kurs i ansiktsmaling?
Introduksjon til internasjonale ansiktsmalingsteknikker og design.
Kurset gir grundig opplæring i forskjellige typer maling og hvordan den skal benyttes, ulike type pensler- som er det viktigste verktøyet for en ansiktsmaler, hms, kundebehandling, internasjonale teknikker som: blending, TTT- strokes og dråper, forskjellige mønstre og ansikter blir demonstrert- slik at du kan begynne å male ansikter som om du har gjort det i årevis. Det å gjøre bedrift utav ansiktsmaling blir også et emne denne dagen.
Etter lunsj arbeider deltakerne med å ansiktsmale på hverandre med individuell undervisning og veiledning for å videreutvikle ferdigheter.

Dette er en morsom og lærerik aktivitet. Et must for de med barn eller for de som arbeider med barn. Man lærer å male forskjellige ansikt som for eksempel tiger, sommerfugl og blomster med pynt. Dette er noe alle kan lære seg.
Om dere er en vennegjeng eller om det er noe man vil gi sine ansatte, vi kan skreddersy et kurs etter ditt behov.

Man lærer å male forskjellige design som for eksempel tiger, sommerfugl og blomster med pynt.  Vi kan også skreddersy et kurs etter ditt behov.

Kurs i ansiktsmaling
Vi har kurs for både voksne og barn.
Kurs i ansiktsmaling er også en veldig kjekk gave å få. Både for barn og voksne.

Hoved instruktør:
Laila er ei fargeglad, sprudlende og glad dame, som elsker å være ansiktsmaler.

Laila, som er grunnlegeren av Ansiktsmaler.no,  er den eneste i Norge som er sertifisert av «The Face Painting Association» (UK), noe som kvalitetssikrer en proffesjonell ansiktsmaler med høy kunnskap innenfor ansiktsmalingsteknikker, hms og hygiene.
Denne sertifiseringen samt hennes væremåte og tilstedeværelse gjør også at Laila er meget engasjert og ikke minst kvalifisert til å lære bort ansiktsmalings teknikker.

Ønsker du å komme på kurs med oss, er du hjertelig velkommen, uansett nivå du måtte være på. Klikk deg inn på vår kurskalender for se ledige tider, og bestilling av kurs.

Kursinstruktør Camilla:
Camilla er bedriftens kreative leder og har alltid gode ideer på lur.  Hun har ansvar for design og videre utdanning av våre ansiktsmalere.

Hun er som oftest medinstruktør på kurs for voksne, men har til tider kurs alene for både barn og voksne.

Vi håper å treffe akkuratt DEG på kurs!

10344240_658800487508229_1086807576487489050_o
Blogginnlegg 1
Kleppeloen 2014
Back To Top