skip to Main Content

I helgen fikk kursdeltakerne i  ansiktsmaler.no male på et stort og flott kjøpesenter i Bergen!

 MANGE flotte butikker med alt du kan tenke deg – her har de alt! Og ikke vet jeg hvor mange kjøpesentre i norge som har badeland – er Vestkanten det eneste? Uansett, så ble jeg mektig imponert.De hadde et stort utvalg i spisesteder, og valget til kursdeltakerne var Pasta Pasta- som hadde hyggelig betjening og kjempegod mat!

Vi hadde først litt teori, så malte kursdeltakerne fra 12-15, så hadde vi litt mer teori. En fantastisk dag hvor kursdeltakerne ble satt på prøve og BESTOD med glans. Utrolig flinke deltakere som tok til seg og benyttet seg av teknikker og råd fra Ansiktsmaler.no.

Det var kø hele tiden, og det ble malt både tiger, pusekatt, sommerfugl, spiderman, blomster og PIZZA(!?). he he, flott når barna kommer med unike forespørsler.

Som tidligere nevnt har vi hatt ønske om å kunne tilby våre ansiktmalingstjenester flere steder i Norge. Nå i mars kan vi nå tilby alle i OSLO og BERGEN  dette!!!   Private, og bedrifter i disse områdene kan nå bestille en ansiktsmaler( oslo er det også ballongartist)

I mars har vi åpningstilbud som følger: 5 første i HVER åpningsby får HELE 50 % på bursdagsselskap!!!!! 

Så spre ordet til alle i OSLO og Bergens område: ANSIKTSMALER.NO – den du ringer når du trenger ansiktsmaling til din begivenhet.

 

Her er noen bilder fra kursdag 2 i Bergen

 

 

 

 

 

Back To Top