skip to Main Content

Mr. Huggy er en travel kar i februar. Med stor rød kropp og artig smil, vandrer han rundt med en kjærlig stil! En god klem her og en god klem der, smelter han snøen og frosne tær! Glede og kjærlighet er er det viktigste vi har! Det syntes i hvert fall mr. Huggy, vår valentines kar!

Valentine også kjent som kjærlighetsdagen nærmer seg! En dag hvor man tenker litt ekstra på kjærlighet, både på godt og vondt. Kjærester gir hverandre en ekstra oppmerksomhet, barna lager gjerne kort til mor og far, tanter eller søsken, venner gir hverandre en klem og noen feirer gjerne at de bare har seg selv å være glad i. uansett så er Valentine en dag å feire kjærligheten på!

Men hvorfor feirer vi Valentine?
Skikken med å feire Valentine skal ha startet på slutten av 1500- tallet. Mulig har feiringen opphav fra den romerske Lupercaliafestivalen, en feiring av gudinnen Juno som representerte kvinner og ekteskap. Fruktbarhetsfestivalen gikk av stabelen 15. Februar. Men mest kjent er legenden om biskopen Valentin, som skal ha blitt henrettet for blant annet å ikke ha avsverget seg kristendommen, før han døde skrev han et avskjedsbrev til sin elskede unnertegnet «fra din Valentin».
Kanskje er dagens feiring rett og slett en fin sammensetting av de to? Det er ikke godt å vite, men vi er i hvert fall glad for i at vi har den!

Denne uken starter vi innlegget med et dikt om vår valentines maskot Mr. Huggy, gode klemmer er både koselig og gir godt humør! Dersom du ønsker å leiie inn dette glade hjertet til en kjærlig anledningen så tar du kontakt med oss på post@ansiktsmaler.no så prates vi!

Denne helgen Lørdag 02.Februar finner du våre gledespredere på M44 med morsdag / valentine kort verksted klokken 12-15 og vårt deilige hjertevaffel pynteverksted klokken 12-16! Håper vi ses der!

Våre ansiktsmalere er og i skikkelig valentinesstemning! Vi maler våre design etter sesong å jobber kontinuerlig med kreative ideer til å tilpasse vår maling etter kundenes tema! Ta gjerne kontakt for å booke din ansiktsmaler i dag.

Lenker:
Valentine: https://no.wikipedia.org/wiki/Valentinsdagen
M44: http://m44.no/butikker/
Ansiktmaler. no facebooks: https://www.facebook.com/ansiktsmaler/

Til neste gang: ha en flott uke!
Blogg og sosiale medier:
Victoria Monrad

Back To Top