skip to Main Content

Hei igjen! Hopper innom bloggen for en Ansiktsmaler.no påskespesial! Det kribler med påskestemning her hos oss i år, en glede vi ønsker å dele med alle rundt oss! Påsken handler om å kose seg, enten om man er på fjellet, i byen, reiser til familie eller bare rett og slett er hjemme og hygger seg med gode bøker eller noe koselig på TV. En god pust i bakken for å virkelig kjenne på det at våren endelig er her og at vi går mot lysere tider!

En fargerik start på påskeuka!

Vi i teamet er nesten like travle som påskeharen selv om dagene, og det med en stor takk til kjøpesenterene som blomstrer med påskestemning! Denne helgen har vi vært på besøk hos Norwegian Outlet Ålgård, Lurabyen, Bystasjonen i Sandnes, Oasen storsenter og Amanda storsenter i Haugesund! Vi var og med på Kafé for Ukrainsk forening med god stemning og mat!

På Lørdag var det ikke mangel på smil i hele i distriktet! Fargerike, glade og tøffe barn fra Sandnes til Haugesund! Vår gode venn påskeharen var på plass på Bystasjonen i sandnes, våre kreative gledespredere holdt påskeverksted for de små både på Lurabyen, Amanda storsenter og Norwegian Outlet Ålgård som og hadde våre superkule glittertattovører tilstede! Oasen i Haugesund slo til med fargerike ansikter med en av våre talentfulle ansiktsmalere!

Vi stopper ikke der!

Vi har enda flere flotte planer for påsken, og allerede i morgen 26.03 finner du to av våre ansiktsmalere på IKEA Forus! Ryktene sier at påskeharen er veldig gavmild i år! tirsdag 27.03 hopper han innom Kilden i Hillevåg og Lørdag 31.03 er han å finne på Hommersåk brygge hvor han deler ut hele påskeegg med snop! Les når du finner oss hvor på vår facebookside HER.

Vi ønsker alle en fantastisk påske, husk å spre farge og glede så blogges vi snart igjen!

– Victoria

Back To Top