skip to Main Content

Ansiktsmaler.no leverer ansiktsmalere og andre artister til alle slags arrangementer, som feks bursdag, firmafester, sommerfester, familiedager osv

Ansiktsmaler.no ble grunnlagt i 2009 av Laila Bacher Byberg. På denne tiden var vi den eneste lokale aktøren som tilbød ansiktsmaling i Rogaland. Laila jobbet som selvstendig næringsdrivende frem til 2011, da registrerte hun aksjeselskapet Lace Facepaint AS som er det juridiske firmanavnet til Ansiktsmaler.no

I dag tilbyr vi et bredt utvalg av aktiviteter for barn og vi har ca 20 ansatte og flere proffesjonelle samarbeidspartnere som vi leier inn til oppdrag rundtom i Norge.

Administrasjonen:
Daglig leder:
Laila er ei fargeglad, sprudlende og glad dame, som elsker å være ansiktsmaler. Hun er grunnleggeren av Ansiktsmaler.no og jobber derfor nå mye med administrative oppgaver. Som oftest er hun ute å maler barna på Sykehuset i stavanger, et engasjement mellom Stiftelsen Sykhuesbarn og vår avdeling: Gledesspreder.no. Barna gleder seg alltid til Laila kommer på sitt faste oppdrag på Stavanger Sykehus.

Booking:
Svitlana er ei dame med godt humør og hun passer på alle oss i ansiktsmaler.no. Du treffer henne på telefonen eller når du sender e-post til oss, både for booking av oppdrag og saker som gjelder nettbutikken vår ansiktsmalershop.no

Hun begynte i Ansiktsmaler.no i 2016 og tar seg av alt det administrative. Hun setter kundeservice veldig høyt, og strekker seg langt for å få fornøyde kunder.
Svitlana ansiktsmaler også, men det er kun for gøy på hobbybasis – enn så lenge…. 🙂

Kreativ leder:
Camilla ble ansatt i 2012 og det viste seg fort at hun har et ekstra godt øye for detaljer. Hun er vår kreative leder, samt kursinstruktør. Når hun ikke er ute på oppdrag sitter hun hjemme å er kreativ- til stor fordel til vårt ansiktsmaler team!

Sosiale medier:

Victoria har ansvar for sosiale medier. Hun knipser i vei på våre aktiviteter og deler på Instagram og Facebook. Noen ganger legger hun ut konkurranser også- så følg oss på Instagram.

Lønningsansvarlig
Benedicte har vært med oss siden starten og har god innsikt i alle ledd i bedriften. Hver måned passer hun på at alle våre ansatte får lønn.

ansiktsmaler.no 3 years celebration
21786_798139050241038_4232862478724971835_n
ttt-strokes øves på
Back To Top