skip to Main Content

Jobber du med barn i barnehage, SFO, på fritidsaktiviteter eller sommerleir? Vi har satt opp vår kursplan for våren, nå ønsker vi å spre mye fargeglede til sommersesongen! Meld deg på et ansiktsmaler kurs hos oss og lær deg teknikkene som gjør barna ekstra glade å overasker foreldre, samt et blikk inn i vår fargerike verden! Ansiktsmaling er en morsom kunstform å lære seg og kan komme godt med til både jobb, karneval og halloween!

Vi holder jevnlig kurs i våre lokaler i Sandnes og i Haugesund. På vår facebook side finner du arrangement for oppsatte kursdatoer. Du kan også kontakte oss for å planlegge et privat kurs for din bedrift. Vi holder kurs for nybegynnere, viderekomne og morgendagens artister!

På Kurs hos oss:

Latteren sitter løst på våre kurs, og i tillegg får du hevet kompetansen innen hms, hygiene og ansiktsmaling:) Man lærer å male forskjellige design som for eksempel tiger, sommerfugl og blomster med pynt.

Dette kurset passer for de som enten jobber i barnehage/SFO, eller en foreldre/besteforeldre som vil utforske litt mer om ansiktsmaling. Kanskje en begynnende karriere som ansiktsmaler?

Kurset gir opplæring i forskjellige typer maling og hvordan den skal benyttes, ulike type pensler- som er det viktigste verktøyet for en ansiktsmaler, hms,
kundebehandling, internasjonale teknikker som:
-Blending
-TTT- strokes (Tynn, tykk, tynn strøk)
-Dråper
og forskjellige mønstre og ansiktsdesign blir demonstrert. Blant annet de to mest populære designene tiger og sommerfugl.

Prisen på kurset er 990,-

Påmelding: post@ansiktsmaler.no

Vi holder og egne kurs for barn! En morsom og fargerik opplevelse for barna. Morsomt og like lærerikt som kurs voksne i en litt enklere form.
Les mer om kurs og kursdatoer på våre facebook sider og send oss gjerne en mail for påmelding!

En tiger er ikke bare en tiger. Med rette farger og teknikk kan inntrykket og barnets fantasi bli mer levende! Det er en stor forskjell å bli malt som en sommerfugl å faktisk bli en sommerfugl! Ansiktsmaling er en morsom kunstform som gjør barnets lek til virkelighet!

Blogg og sosiale medier:
Victoria Monrad
Ansiktsmaler.no

Back To Top