skip to Main Content

Hvilken fantastisk måned Mars har vært! Det har ikke manglet noe denne måneden. Ansiktsmaler.no har vært på mange flotte oppdrag og den «gale» helgen som var, var fylt med smil og glede! Vi ønsker å takke alle våre kunder og foreldre som har gjort denne måneden så spennende og fargerik! Nå er vi klare til å tøyse oss inn i April! Vi har to veldig lærerike kurs og se frem til i påskeuka, samt at vi gleder oss veldig til vårt aller første påskekjeks verksted og alt som hører den flotte påsketiden til!

Vi er så glade for å meddele at vi er booket hver helg fremover mot påske! Så hold tunga rett i munnen! Vi har også en helt spesiell bekjent her i bedriften, påskeharen som har fått mange spennende påskeoppdrag i ukene fremover! Helt nytt i år er også våre supersøte påskekjeks som barna i likhet med pepperkakene til jul, pynter med søt glasur!

Ikke gå glipp av vårt første påskekjeks verksted på Lurabyen 13.04 klokken 12-15!
April er også fullbooket med ansiktsmaling! Vi gleder oss til å male med alle regnbuens farger i måneden som kommer!
Hver Torsdag legger vi ut på våre facebook sider og forteller deg hvor du finner oss hver helg!

Kurspåmelding!

Vi har to spennende kurs planlagt i påskeuka! Søndag 14. April holder vi ansiktsmalerkurs nivå 1 og 2 i våre lokaler på Lura fra klokken 12.00 til 17.00.

Torsdag 18. April holder vi ansiktsmalerkurs for barn! Dette blir morro, fargerikt og spennende! Dette finner også sted i våre lokaler på Lura fra klokken 11.00 til 14.00!

For påmelding send en mail til post@ansiktsmaler.no!

 

Blogg og Sosiale medier:
Victoria Monrad

Back To Top