skip to Main Content

Sigrid Skurve

Hei verdens beste bursdagsunderholder.

Vi ønsker å bestille deg til bursdagsselskap XX.XX.
Dokke gjorde ein kjempe jobb under vannfestivalen!! Køane seier
sitt:))

Anette Ø.Worum – Senterleder AMFI Madla

Vi elsket å ha dere her! Skikkelig suksess 🙂

 

Idar Håland – Håland kjøtt

Vi er godt fornøyd med ansiktsmalingen. Det var veldig stor pågang hele tiden, og vi dro mye folk til teltet vi stod i og melkerutå. jeg tror nok også at det dro noen pølsekunder!
 Takk for god gjennomført opplegg!

 

Brenda Spierings

Takk igjen for et fantastisk kurs! Dette var veldig profft, lærerikt og inspirerende. Bursdagsklubben er et flott tilbud. Og takk for glittertatoveringen til datteren min – nydelige farger. Den varte i 1,5 uke:) Vi holder kontakten!

 

Siri Øksnevad Olsen – Jærhagen

Hei Laila. Vi på Jærhagen vil med dette si gratulerer med flott hjemmeside. Vi benytter anledningen til å takke for alle gangene du har vært ute hos oss og gledet barna med flott ansiktmaling! Barna, foreldrene og vi er kjempefornøyde med dere. Alltid punktlige, alltid topp service, og ikke minst: Dere gjør en kjempefin jobb 🙂 Arbeidet dere utfører er kjempefint! Vi ser frem til fortsatt samarbeide med deg! – Hilsen Siri, Senterleder på Jærhagen.

Sigrid Skurve

Hei verdens beste bursdagsunderholder.

Vi ønsker å bestille deg til bursdagsselskap XX.XX.
Dokke gjorde ein kjempe jobb under vannfestivalen!! Køane seier
sitt:)

 

Mette Jørgensen Høyland – Stavanger Kommune

Det gikk veldig bra, veldig flinke og ikke minst veldig hyggelige.

Takk for godt samarbeid.

 

 

Sissel Hansen

Heia Laila. Da var martnad dagen over. Det ble en travel og vellykket dag. Ungene sto opp i en time i kø for å få ansiktet malt. Nå er jeg blitt spurt om å male mer på andre arrangementer omkring i kommunen. Produktene jeg kjøpte hos deg var toppers! Ungene ble fornøyd og jeg også:) Det var enorm pågang, ikke tid til matpause eller bilde knipsing.Nå skal jeg på ferie. Ønsker deg en god sommer.

Åse Lill Ringen – Kaefer

 Utrolig bra jobb !!! Takk for denne kjekke opplevelsen…

Sadie Ramm – Expats and Fretex

Hi Laila. Thank you for your fantastic work at Fretex Mariero’s Easter Party! We were so happy to have you and your team to do the childrens face painting and really thankful that you were able to donate your time to Fretex. Your work was fantastic and the children were really excited to have their faces painted 🙂 I will definitely be recommending you in the future. So on behalf of Fretex, TUSEN TAKK!

 

Back To Top