skip to Main Content

Påsken er tema!

Det stemmer, mars er her! Dette er måneden sola endelig titter frem for å fortelle deg at du ikke skal ha dårlig samvittighet for å kose deg med en overdreven mengde solo og kvikk lunsj! Påskeharen dukker opp på uventa steder (samt kjøpesentere) for å dele ut egg han har brukt hele året på å forberede til alle barna og vi kan endelig begynne å glede oss over at det snart er vår! Men før påsken slår til, står St. patricks for døren med regnbuer, firkløvere og gryter med gull! For oss gledespredere er mars fullpakket med fantastiske farger og inspirasjon!

Forrige uke møttes noen av jentene for å utveksle tanker, design og kreative ideer sammen! Påske var tema og det var ikke mangel på inspirasjon! Søte kyllinger og kaniner er noen av de flotte designene vi praktiserer nå før påske. En fantastisk jobb ble gjort på dette treffet, veldig flinke alle sammen!

En stund siden sist!

Nå er det også en liten stund siden vår aktuelle blogg er blitt tatt i bruk, men ønsker å dele med dere at vår blogg kommer til å bli mer aktiv i tiden fremover. Mitt navn er Victoria, jeg er så heldig å ha fått æren av å være blogger og ansvarlig for sosiale medier i bedriften. Jeg setter veldig pris på å ha fått denne oppgaven og min hovedoppgave er å servere våre trofaste følgere og lesere ferske nyheter fra det som foregår her i Ansiktsmaler.no!

Et morsomt og sterkt team med ny firmabil!

En annen flott nyhet jeg ønsker å dele videre med dere er at vi er så heldige å ha fått egen firmabil! Det var stor jubel og bildetakning da Laila møtte opp til sammenkomsten vår i Januar i denne fine og fargerike bilen, som kan bli sett på veien i fremover!

Det var utrolig kjekt å se så mange blide og gode kolegaer samlet klare til å spre ekte barneglede!

 

Nettbutikken legges ned, fantastisk SALG!

Vi har og for øyeblikket supersalg i nettbutikken vår, alt skal vekk! så ta en tur over til ansiktsmalershop.no å få med deg de utrolig fine prisene på ansiktsmaling, kostymer og utstyr! Blandt annet selger vi Ruby red vegansk maling til hele 50%!!

Så ikke gå glipp av sjansen til et røverkjøp på kostymer og maling samt andre morsome produkter!

 

Vi ses snart igjen!

Så det var litt av hva som har skjedd her hos oss den siste tiden, men hold dere oppdatert her og på instagram for flere fargerike nyheter og morroheter! Vi i ansiktsmaler ønsker dere en utrolig fin måned, spre glede og tenk fargerike tanker til neste gang! Vi blogges!

 

– Victoria

 

 

 

 

Back To Top