skip to Main Content

For å rengjøre brettene ber vi deg om å følge disse instruskjonene, hvis ikke kan det resultere i permanente flekker eller skade på ditt brett. Disse brettene har gått igjennom omfattende testing og de fleste ansiktsmalings merkene har blitt testet som feks: Kryolan, DFX, Superstar/FAB, Cameleon, Wolfe, Snazaroo, Mehron, Dips, Tag, Funky Fox, Silly farn, Global, special effects, hennamaling, akrylmaling og så videre.

Rengjøringsinstruksjoner:
Du trenger: en bolle med varmt vann og en høykonsentrert vaskesåpe. (Feks Zalo) og en klut. (En god mikrofiberklut er å foretrekke)

1. Ta litt såpe direkte på området du har malt på, og dypp kluten i såpevannet til den er gjennombløt.
2. Med kluten skummer du opp såpen på brettet for å løse opp malingen fra brettet.
3. Tørk deretter av malingen, og brett kluten slik at du får rene områder på kluten til å tørke av med.
4. Pass på at brettet er vått og at du har et rent område på kluten. Hvis brettet er for tørt vil du presse malingen ned i teksturen på brettet, og flekken blir vanskeligere og fjerne. Hvis dette skjer, prøv først å gjenta stegene over før du prøver andre rengjøringsprodukter.

Hvis det fremdeles er flekk, kan du prøve dette:
1. Påfør en god allrengjørings såpe som feks Ajax med litt tørkepapir på flekken. (Bruk er sterkt papir, da papiret vil gå i oppløsning mot den rue overflaten på brettet hvis det ikke er sterkt)
2. Gni på flekken med papiret til den forsvinner.
3. Tørk deretter av med såpevann og tørk brettet godt etter bruk.

Tips: Du kan også bruke sminkefjerner, børsterens, eller andre rensevæsker for å rengjøre brettet. Supersvamper/rengjøringssvamper fungerer også bra – men prøv de ovenforstående stegene først, da svamper vil slite ut brettet ditt fortere. Du kan også bruke tannkrem som et bra øko-vennlig alternativ.

IKKE GJØR DETTE:
Ikke bruk vaske/våtservietter. Vaskeservietter er ok å bruke for å fjerne små områder hvis du har malt litt feil, men vi anbefaler absolutt ikke å vaske brettet (eller barns ansikter) med disse. Akkurat som når man vasker huden, smører bare vaskeservietter malingen rundt, og på treningsbrettene kan dette føre til at malingen setter seg fast i den rue overflaten.

Det er IKKE anbefalt å male på feil side av brettet. Hvis du får flekker på den andre siden er det mye vanskeligere å få bort, og du kan risikere og fjerne deler av bildetrykket som da ødelegger brettet ditt. Den gale siden på brettet er glatt, mens den rette siden har en ru overflate som er mye bedre å male på enn den glatte. Det står klart å tydelig på brettet hvilken side du bør male på.

Kos deg med ansiktsmalingen, og vi i Ansiktsmaler.no håper du får masse øvelse utav ditt treningsbrett.

Back To Top