skip to Main Content

Vi har fått inn flere nye farger ansiktsmaling fra Snazaroo i nettbutikken!!

Hver mandag i august lanserer vi noen nye produkter i nettbutikken. Sist mandag lanserte vi et helt nytt produkt: Vegansk ansiktsmaling. I dag har vi lagt ut flere farger av et merke vi har benyttet lenge: Snazaroo.

Gull (electric gold), Sølv (electric silver) og Electric Blue har vært en etterspurt vare og det er nå å finne i vår nettbutikk. Klikk her for å komme til ansiktsmalershop.no

En annen ny farge vi har fått inn er «Ochre Yellow» som er en brungul farge som er perfekt når en lager dyreansikter som feks løve, tiger, rev eller kanin, eller om du skal male et design som inkluderer høstens blader. I tillegg har flere kunder etterspurt flere nyanser av grønn, brun og orange… Vipps! Vi har nå grønn nyanser: Light green, grass green, dark green, sparkle pale green, sparkle green. Brun nyansene Light brown og Dark brown, Orange nyansene: apricot(lys orange), orange, dark orange, sparkle orange. Favoritten Pale pink er også  finne på lager!

Om du skal ha en barnebursdag eller male på et stort arrangement for et idrettslag så har vi altså mange farger å velge mellom!

 

Dette sier leverandøren om Snazaroo.

Kvalitet og sikkerhet

Her på Snazaroo er vi lidenskapelige opptatt av ansiktsmaling, kvaliteten og sikkerheten til våre produkter. Derfor er Snazaroo førstevalg til mange foreldre, barn og profesjonelle ansiktsmalere! Snazaroo ansiktsmaling er spesielt laget for å være skånsom på huden og er duftfri. Alle vår ansiktsmaling har blitt vurdert av en uavhengig professor i dermatologi og profesjonelle toksikologer. Vi anbefaler imidlertid at du prøver et lite testområde på innsiden av armen før du begynner. Vi i  Snazaroo gjør alt for at våre produkter skal være helt trygge å benytte, derfor kan du være trygg på at all Snazaroo ansiktsmaling er produsert ved hjelp av kun godkjente ingredienser som er i full overensstemmelse med EU og FDA leketøy og kosmetisk regulering.  Snazaroo ansiktsmaling er vannbaserte. Dette gjør det enkelt å vaske av. Bare fjern med såpe og varmt vann; Det er ikke behov for skrubbing eller sminkefjerningsprodukter. Husk at på grunn av det høye pigmentinnholdet kan noen farger farge av på stoff.  Ansiktsmaling handler om å ha det gøy. 

Ansiktsmale geopard

 

Back To Top