skip to Main Content

Da var påsken 2019 ved veis ende, og for en tid det har vært!
Som de fleste vet er vi i ansiktsmaler.no gode venner med påskeharen og i regi av oss, har vår myke venn vært rundt i hele distriktet med påskeegg og glede! Vi har også hatt stor suksess med vårt helt nye påskekjeksverksted som falt i god smak på Lurabyen! Våre talentfulle ansiktsmalere har prydet med vakre blomster og påskekaniner! 

Mange flotte smil og mye morro!
Denne påsken har vi hatt gleden av å besøke Norwegian outlet på Ålgård, m44 på Bryne, Lurabyen, Bystasjonen i Sandnes, Jærhagen og Bryggen senter på Hommersåk! Det har og vært mange flotte bursdager vi har fått ha gleden av å delta i de siste ukene, noe vi setter stor pris på og fryder oss over! Vi i ansiktsmaler.no ønsker på veine av hele teamet, å takke alle våre kunder, barn og foreldre som har hjulpet oss å spre glede denne påsken!

Ansiktsmaler Berit og Victoria i full sving på Jærhagen!

Ekstra moro var det da daglig leder Laila Bacher Byberg ble intervjuet av JærRadioen under vårt besøk på Norwegian Outlet som feiret påsken med verksted, ordførerbesøk og masse påskekos!

Nå ser vi frem til en fargerik vår! Blomstene spretter opp og biene surrer. Nå er det bare å lene seg tilbake, stryke skjorta, lakke skoene og finne frem flaggene!
17. Mai står for tur og vi gleder oss!
Tusen takk alle for en fantastisk påske og ha en riktig god helg! Du finner vårt program for helgen på våre facebook sider og Instagram. Vi setter stor pris på om dere deler deres fargerike øyeblikk med oss!
#Ansiktsmalerdotno


 

Lenker:

Norwegian Outlet Ålgård

m44
Lurabyen
Jærhagen
Bystasjonen
Bryggensenter

Ansiktsmaler.no
Instagram

Facebook

 

Blogg og sosiale medier:
Victoria Monrad

Back To Top