skip to Main Content

Ansiktmaler.no har i en årrekke ansiktsmalt og laget ballongdyr på kjøpesentre og i bedriftsarrangement. Arrangement kan skreddersys  både for privater og bedrifter. Foruten å tilby ansiktsmalere, ballongartister, Barnas negelsalong, Hårsprayjentene, Hårfetting, Nissemorsp pepperkakeverksted, Nissefar med alv, tilbyr vi også kurs i ansiktsmaling. Her finner du oss på sosiale medier  Facebook, Twitter, Instagram

Vi har et team med 16 engasjerte ansiktsmalere som står klar til å gjennomføre et svært populært arrangement i ditt barneselskap, forening, bedrift eller i andre sammenhenger hvor mange barn er samlet.  Vi kommer i fargerike kostymer, og har med oss maling, roll/up, flyers og suuuper godt humør.

Unknown-3

Familie

Er du ansvarlig for å arrangere bedriftens familiedag, eller planlegger du barneunderholdning for kunde? Og på jakt etter gode løsninger?  Vi tilbyr flere fargerike aktiviteter! Så om du planlegger karneval, besøk av påskeharen, familiearrangement, sommerfest, jubileumsfest, halloween eller juleaktivitet står vi uansett klar til å skape et uforglemmelig arrangement.

21786_798139050241038_4232862478724971835_n

Kjøpesenter

Vi har siden oppstarten hatt hovedvekt av våre aktiviter på kjøpesentre rundt om i Norge. Vi er takknemlig for at vi har så mange lojale og fornøyde kunder! Vi har opparbeidet oss et stort nettverk gjennom årene og kan tilby aktiviteter for enhver anledning, både i Norge og i resten av skandinavia. Vi vektlegge fargerike og underholdende aktiviteter. Vi ønsker å tenke utenfor boksen for å gi arrangementet ditt det lille ekstra.

bb8

Bursdag

Alle barn elsker bursdag! Vi elsker barneselskaper!! Og vi vil gjerne komme i ditt selskap å feire den store dagen- med farger, smil og latter. Ekte barneglede. Ansiktsmaling er et svært populært innslag i bursdagselskap og går aldri av moten. Vi har følgt familier i 3-4-5 år, både til samme barn og til småsøsken som ENDELIG ble gammel nok. Vi ønsker å gi barna en dag som er fylt med farger, fantasi, lek og masse latter. En minnerik dag!

10703582_708586939196250_3292428520535538219_n

Kurs i ansiktsmaling

Visste du at et kurs i ansiktsmaling er utrolig morsomt?? Latteren sitter løst på disse kursene, og i tillegg får du hevet kompetansen innen hms, hygiene og ansiktsmaling. Man lærer å male forskjellige design som for eksempel tiger, sommerfugl og blomster med pynt.  Vi kan også skreddersy et kurs etter ditt behov.

Back To Top