skip to Main Content
HVEM: Vi søker personer mellom 18-67år som liker å glede, som stråler entusiasme og positivitet, selvstendige og løsningsorientert. Så enten du er du dans og drama student, en kreativ og underholdende foresatt, eller en energisk bestemor(far) så kan det være at nettopp DU passer inn i vårt team:)
HVA: Ledig stilling både som ansiktsmaler, ballongartist, ansvarlig for barneverksted, sjørøver, crew til å være maskot(diverse maskotter), nissemor, nisser, alver osv.
PS. Vi har også et spennende prosjekt på gang som involverer maskot- litt musikk og dans- og søker dermed 2 personer som kan være med å utvikle samt ha videre ansvar for dette.
 
HVOR: Oppdragene våre er på kjøpesentre og diverse familiearrangementer, og varierer fra 3-5 timer, kanskje en torsdags ettermiddag, kanskje en lørdag eller søndags formiddag.
  
Hvem er vi egentlig? Se filmen nedenfor og ta en titt på nettsiden vår: https://www.ansiktsmaler.no/tjenester/
 
Send mail til: laila@ansiktsmaler.no
ps.Vi gir opplæring:)

Kjenner du noen som kanskje er interessert? DEL DEL DEL:)

Ansiktsmaler.no reklamefilm

Bestill ansiktsmaler eller ballongartist i dag:) 10% på bestillinger i Juli. Bursdag, festivaler, kjøpesentre, bedriftens familiedager? Fargerike artister er klar for å spre farger og smil:) mail: post@ansiktsmaler.no http://www.ansiktsmaler.no/#!bestilling/cfvgReklamefilm: Sander Eriksen

Posted by Ansiktsmaler.no on 4. juli 2016

Back To Top