skip to Main Content

Hei hei,

Nå er det et par helger siden vi hadde kurs i oslo, og kursdeltakerne har sendt oss spørmsmål og bilder av ansikter de har malt. De øver og øver, og elsker å ha fått ny kunnskap og noe nytt å strekke seg etter!

Dag 1:

Vi hadde en grundig intro om pensler, penselbruk og rengjøring, samt forskjellige typer strøk som en kan gjøre. Vi pratet om svamper, og det å «blende» farger sammen. Dette høres enkelt ut, men ikke en eneste en på kurset hadde fokusert på dette fra før. Og det er det som er bra ved å delta på kurs – en lærer alltid noe nytt!! Det å vite forskjellen på oppsugingsevnen til de forkjellige pensler og svamper, samt hvordan dette raskt og BEST kan påføres, sparer ikke bare tid for en ansiktsmaler, men er med på å forbredre resultatet!

Vi fikk nabobarn på besøk, og fikk modeller nok til å lage både tigre, pusekatter, sommerfugler, og diverse øyedesign…

Krishnas Cuisine leveret nyyyydelig lunsj!!!!

 Dag 2:

Vanligvis har vi kursdag 2 for avanserte ansiktsmalere, men da mange kursdeltakere fra kursdag 1 VILLE HA MER, så hadde vi nesten de same kursdeltakere begge dager! Og det syntes vi var gøy!

Vi begynte med å gjenta teknikker- noe som kursdeltakerene var glade for! Vi hørte på kursdeltakerenes ønsker og i tillegg til litt mer avanserte teknikker, fokuserte vi på blomster og blader, split-cake teknikker, og ulike svampeteknikker. Også i dag fikk vi lunsj av Krishnas Cuisine. 🙂

 

Vi har fått mange gode ilbakemeldinger fra kursdeltakerene, og tror nok de vil anbefale dette til alle de kjenner:)

Hør HER hva de har å si.

Ønsker DU å bli med på neste kurs??? Send oss en mail post@ansiktsmaler.no

Back To Top