skip to Main Content

3 Februar holder vi årets første kurs i ansiktsmaling. Bli med og få en fargerik vår!

Et lite knippe kursdeltakere i Bergen.

Visste du at et kurs i ansiktsmaling er utrolig morsomt?

Latteren sitter løst på disse kursene, og i tillegg får du hevet kompetansen innen hms, hygiene og ansiktsmaling:) Man lærer å male forskjellige design som for eksempel tiger, sommerfugl og blomster med pynt.  Vi kan også skreddersy et kurs etter ditt behov.

Morsomt på kurs!

Hvem er kursene for?
Vi har forskjellige kurs i ansiktsmaling, både for private og bedrifter.
Kursene våre passer for alle som har barn, arbeider med barn eller som er eller vil bli profesjonelle ansiktsmalere. Vi tilpasser kurs etter deltakeres nivå.

Hva lærer jeg på et kurs i ansiktsmaling?

Introduksjon til internasjonale ansiktsmalingsteknikker og design.
7 timers kurset gir grundig opplæring i forskjellige typer maling og hvordan den skal benyttes, ulike type pensler- som er det viktigste verktøyet for en ansiktsmaler, hms, kundebehandling, internasjonale teknikker som: blending, TTT- strokes og dråper, forskjellige mønstre og ansikter blir demonstrert- slik at du kan begynne å male ansikter som om du har gjort det i årevis.
Etter lunsj arbeider deltakerne med å ansiktsmale på hverandre med individuell undervisning og veiledning for å videreutvikle ferdigheter. Ved deltakelse på et 4 timerskurs vil en gå igjennom ett mindre design, men ellers dekkes samme pensum. Man lærer å male forskjellige design som for eksempel tiger, sommerfugl og blomster med pynt.  Vi kan også skreddersy et kurs etter ditt behov.

Kurs 3 februar

Dette er et 4 timers kurs for de som ikke har ansiktsmalt med internasjonale teknikker før, og for de som har lysst til å friske opp kunnskapene sine. Kurset holdes på Lura/Forus. Siden KJÆRLIGHET er et stort tema i februar med morsdag og Valentines vil vi vise noen enkle hjertedesign.

Send påmelding til:post@ansiktsmaler.no og følg oss her: https://www.facebook.com/ansiktsmalingskurs/

En hjerteprinsesse til Valentine? Eller morsdag?

Hoved instruktør:
Laila er ei fargeglad, sprudlende og glad dame, som elsker å være ansiktsmaler. Laila, som er grunnlegeren av Ansiktsmaler.no,  er den eneste i Norge som er sertifisert av «The Face Painting Association» (UK), noe som kvalitetssikrer en proffesjonell ansiktsmaler med høy kunnskap innenfor ansiktsmalingsteknikker, hms og hygiene.
Denne sertifiseringen samt hennes væremåte og tilstedeværelse gjør også at Laila er meget engasjert og ikke minst kvalifisert til å lære bort ansiktsmalings teknikker.

Ønsker du å komme på kurs med oss, er du hjertelig velkommen, uansett nivå du måtte være på.

Kursinstruktør Camilla:
Camilla er bedriftens kreative leder og har alltid gode ideer på lur.  Hun har ansvar for design og videre utdanning av våre ansiktsmalere.

Hun er som oftest medinstruktør på kurs for voksne, men har til tider ansiktsmalingkurs alene for både barn og voksne.

Vi håper å treffe akkuratt DEG på kurs!

Hvem har vi kurset?
Vi har lang erfaring med ansiktsmalingskurs og har et stort spekter av kursdeltakere fra hele Norge. Vi har flest kurs i Sandnes/Stavanger, men holder også kurs i Haugesund, Bergen og Oslo. Dersom noen ønsker kurs i andre byer så kommer vi gledelig dit. Kursdeltakere som kommer på våre kurs er barnehageansatte, sfo ansatte, fritidsklubb ansatte, bestemødre, kreative mammaer og pappaer, ungdommer, barn, bedrifter, profesjonelle ansiktsmalere og andre ansatte som jobber med barn.

Back To Top