skip to Main Content

Interesse for ansiktsmaling, så en impulstur til England på one-to-one kurs hos Juliet Eve etterfuglt av måneder med øving på teknikker:) Mine barn, min søsters barn, naboers barn, barna i nærmeste barnehage ble alle mine forsøkskaniner!! 🙂

Jeg var bitt av basillen, ville lære mer og hoppet på et fly til Virginia (usa) og tok to-dagerskurs hos Ginny Siemensky. Ufattelig gøy! Jeg satt i solens hete(inni et telt) og ansiktsmalte amerikanske barn som ville være frosk, sommerfugl, terminatorøye, moro-ansikt, tiger osv:)

Mitt mål var allerede satt i England hos Juliet Eve. Jeg ville ta FACE testen. En Internasjonal test innen ansiktsmaling! Men det krevde mer enn jeg var klar over! Det å benytte seg av teknikker en har lært når det står 20-40 barn i kø på et kjøpesenter er ikke lett. Konsistens på malingen, rett mengde maling på pensel, stødig hånd, og barn som snur seg etter lyder utfordrer læringskurven:)

Jeg sendte en søknadvor jeg måtte svare på flere sider med spørsmål, måtte legge med bilder av barn jeg hadde ansiktsmalt og bekreftelse på ansvarsforsikring. Søknaden ble godkjent 🙂 🙂 Jeg kunne nå reise til England og ta testen.

Jeg måtte bestemme meg for 3 design( fikk tilsent ark med masse regler om kriterier og hva som var lov og ikke).

De ble planlagt, og øvd på. Og spenningen var stor da jeg reiste til England. Magen min vridde seg mens jeg måtte stå foran en «dommer» og svare på mer spørsmål om mine arbeidsmetoder, om hms, om forsikring, om malingen jeg bruker osv. Så måtte jeg ta en pensel med min skjelvende hånd og ansiktsmaler voksne modeller mens dommeren så på. OG tok bilder!     Å så svett jeg var!!!

Design 1: Geisha. Design 2: Tiger Design 3: Norsk vinternatt.

Dommeren takker for seg, og jeg måte vente flere uker før jeg fikk svaret pga at dommeren skal ta med søknad og bilder og hennes evaluering i 2 runder til………

MEN endelig kom beskjeden! Jeg er den eneste i norge, og nummer 2 i skandinavia som tatt og bestått denne testen. Jeg er nå medlem av FACE- The Face painiting association! Jeg er en proffesionell ansiktsmaler:) Les mer her.

Ååååå, som jeg gleder meg til veien videre!!

Her er noen av bildene som ble tatt i England, mens jeg stod som et nervevrak på siden av:)

 

Medlemsinfoen min i FACE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top